reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Załączniki
klaczek2004
Lusinda parka wymiata
kasiunia123
Lusinda ale cudeńka.
Ja z ubranek teraz tylko używam body, pajacyki i półśpiochy. Wszystko oczywiscie za duże bo rozmiaru 50cm nie miałam, wszystko od 56cm a córeczka urodziła się 53cm
Ja z ubranek teraz tylko używam body, pajacyki i półśpiochy. Wszystko oczywiscie za duże bo rozmiaru 50cm nie miałam, wszystko od 56cm a córeczka urodziła się 53cm
Lusinda890
Dzięki też jestem zachwycona ubrankami długo nic nie kupowałam małemu więc fajne takie urozmaicenie a do parki były takie same spodnie ale nie wzięłam bo rozmiar większe więc w komplecie i tak by nie nosił
klaudynaaa
Antus ja brałam w zęby czasami ;-) albo jakoś wkładalam gdzieś lub trzymalam nie wygodnie mi było teraz jest super ta pelerynka kosztuje około 55 zł w zależności od wzoru
Ania nawet mnie nie denerwuj że 20zl
Lusinda super ciuszki uwielbiam za to lumpki tanio a ładnie
U mnie jutro jedna będzie dostawka dziś był kurier u mnie pod blokiem jak nie było nas w domu nie uprzedził wcześniej że jedzie i tym sposobem jutro będzie
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania nawet mnie nie denerwuj że 20zl
Lusinda super ciuszki uwielbiam za to lumpki tanio a ładnie
U mnie jutro jedna będzie dostawka dziś był kurier u mnie pod blokiem jak nie było nas w domu nie uprzedził wcześniej że jedzie i tym sposobem jutro będzie
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama