reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Widziałam ostatnio dziewczynkę, która na tej zwykłej stojącej siedziała sobie po turecku, więc tez da się, ewentualnie jakąś podusię płaską pod tyłek podłożyć trzeba

reklama
O takiej myślę
4f54cabc18ec557d025d2da9975a8ae6.jpg

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

ojej, Klaudyna takiej jeszcze nie widziałam :)
Ja bałam się, że Majce nie spodoba się deska do stania i będzie marudziła, że Antoś w wózeczku, a ona stoi ale Majka pokochała tą deskę i uwielbia na niej stać jak chodzimy na dłuższe spacerki. Oczywiście moja Majka jest już duża, bo ma 2,5 roku.

No ja się martwię że moja córcia nie będzie chciała stać na niej albo że się zmeczy i będzie chciała siedzieć niby na tej desce też da się siedzieć...ta co wstawilam zdjęcie kosztuje 600zl niecałe
Antus jakiej masz firmy i ile kosztowała twoja ?

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam buggy board i nowa kosztowała 299 zł w smyku.
44998.jpg

Można do niej dokupić małe siedzonko(wtedy kosztuje całość około 350 zł) i wygląda tak:
lascal-buggyboard-dostawka-maxi-i-siodelko-saddle-niebieskie-b-iext29501190.jpg

reklama
Klaudyna, nawet nie wiedziałam, że takie cudo istnieje. Do tej pory zawiązywałam sobie pieluchę tetrową o ramiączko stanika i zasłaniałam maluszka, ale przyznam, że czasami pirlucha spadała

Do góry