reklama
ania50
Fanka BB :)
Klaudyna ceny ze strony producenta obowiazuja w wiekszosxi sklepów stacjonarnych które sprzedaka szumisie. Jakis czas temu w rossmannie jeden model byl w promocji 30 zl taniej ale generalnie maja stale ceny. U nas czasem pomaga, zależy co dolega Małej
klaudynaaa
Martita kurcze szkoda ehh..
Ania tak właśnie widziałam podobają mi se te duże ale cena jest przesadzona :-o
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania tak właśnie widziałam podobają mi se te duże ale cena jest przesadzona :-o
Lusinda890
U.mnie szumis niekoniecznie sie sprawdza, trochę Michala zainteresuje a pozniej juz nie zwraca na niego uwagi. Bardziej wycisza go pozytywka od karuzeli.
klaudynaaa
Kupiłam kilka dni temu ta główkę szumisia i u nas się sprawdza jak malutka jest nerwowa czy ma problem z brzuszkiem to szumis pomaga
my po męczarniach z Wojtusiem teraz prewencyjnie kupiliśmy butelkę antykolkową z Twistshake i aż się dziwiłam, że tym razem u Ani kolek nie było w ogóle. Łatwo też ją było przestawić na butelkę, bo ma smoczek zbliżony bardzo kształtem to cycusia, więc chyba nie czuła różnicy polecam jako jeden z ważniejszych zakupów dla malca
reklama
my po męczarniach z Wojtusiem teraz prewencyjnie kupiliśmy butelkę antykolkową z Twistshake i aż się dziwiłam, że tym razem u Ani kolek nie było w ogóle. Łatwo też ją było przestawić na butelkę, bo ma smoczek zbliżony bardzo kształtem to cycusia, więc chyba nie czuła różnicy polecam jako jeden z ważniejszych zakupów dla malca
też mamy te butelki, jak dla mnie rewelacja. Podobają mi się wszystkie kolory, przy wymianie na większą nie wiedziałam jaki wybrać