reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

klaudynaaa szkoda ze nie napisalas kilka dni temu bo wlasnie dprzedalam naszego Szumisia na allegro. U nas siw nie sprawdził, a byl nowy, tyle co powisial troche u Kai na łóżku.

reklama
Klaudyna ceny ze strony producenta obowiazuja w wiekszosxi sklepów stacjonarnych które sprzedaka szumisie. Jakis czas temu w rossmannie jeden model byl w promocji 30 zl taniej ale generalnie maja stale ceny. U nas czasem pomaga, zależy co dolega Małej ;)

U.mnie szumis niekoniecznie sie sprawdza, trochę Michala zainteresuje a pozniej juz nie zwraca na niego uwagi. Bardziej wycisza go pozytywka od karuzeli.

Pierwsze dni kiedy wrocilam z Coreczka do domu i bylismy tak zestresowani, ze nie moglisny spac - wtedy szumis nas ratowal bo jak go odpalalismy Malej to sami zasypialismy w mig :D

Klaudynaa my dostaliśmy szumisia w prezencie ale zupełnie się nie sprawdza. Nasza mała ma ogólnie mega problem z wyciszeniem się i mało co jej pomaga...

my po męczarniach z Wojtusiem teraz prewencyjnie kupiliśmy butelkę antykolkową z Twistshake i aż się dziwiłam, że tym razem u Ani kolek nie było w ogóle. Łatwo też ją było przestawić na butelkę, bo ma smoczek zbliżony bardzo kształtem to cycusia, więc chyba nie czuła różnicy ;) polecam jako jeden z ważniejszych zakupów dla malca

reklama
my po męczarniach z Wojtusiem teraz prewencyjnie kupiliśmy butelkę antykolkową z Twistshake i aż się dziwiłam, że tym razem u Ani kolek nie było w ogóle. Łatwo też ją było przestawić na butelkę, bo ma smoczek zbliżony bardzo kształtem to cycusia, więc chyba nie czuła różnicy ;) polecam jako jeden z ważniejszych zakupów dla malca

też mamy te butelki, jak dla mnie rewelacja. Podobają mi się wszystkie kolory, przy wymianie na większą nie wiedziałam jaki wybrać :)

Do góry