reklama
klaudynaaa
Fanka BB :)
Milka nie potrzebujesz śpiochów moja córcia w domku jak u Bluelovi w bodziaku lub kaftaniku i polspiochach albo spodenki i skarpetkach owinieta falanelka i rozkiem i kocykiem przykrywam w łóżeczku
Kasiunia pięknie
Ja musiałam dokupić sobie pieluszki tetrowe bo mi ciągle brakuje tak więc miejcie ich dużo
I dostaliśmy już dwa komplety ciuszków dla córci takie ze są w nich body, pajac, spodenki,czapka,sliniak,kaftanik :-)
Kasiunia pięknie
Ja musiałam dokupić sobie pieluszki tetrowe bo mi ciągle brakuje tak więc miejcie ich dużo
I dostaliśmy już dwa komplety ciuszków dla córci takie ze są w nich body, pajac, spodenki,czapka,sliniak,kaftanik :-)
klaczek2004
Kitki to był Contractubex
klaczek2004
Dziewczyny a dlaczego w rozkach jeszcze flanelka dzieci okrywacie? Dlatego że one lubią być scisniete? Pytam z ciekawosci bo ja tak nie robilam
Bo to z cebuli....bodajze ;D
Klaczek ja tak moj malu uwielbia byc owiniety jak bochenek chleba i jeszcze rozek
Klaudynka a ja mam 18 pieluszek tetrowych a zuzywam jedna dziennie tylko moj maly wgl nie ulewa hehe zaopatrzylam sie w tyle bo moje dzieci duzo ulewaly a malutki wgl .
Klaczek ja tak moj malu uwielbia byc owiniety jak bochenek chleba i jeszcze rozek
Klaudynka a ja mam 18 pieluszek tetrowych a zuzywam jedna dziennie tylko moj maly wgl nie ulewa hehe zaopatrzylam sie w tyle bo moje dzieci duzo ulewaly a malutki wgl .
Malasowka0416
Zaangażowana w BB
Napisałam nie w tym wątku, dlatego piszę raz jeszcze tutaj: Bardzo dziękuję Wam, Drogie Mamusie, za informacje odnośnie tych środków na bliznę ! Oby nam się wszystko ładnie i szybko pogoiło !
reklama