reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Milka nie potrzebujesz śpiochów moja córcia w domku jak u Bluelovi w bodziaku lub kaftaniku i polspiochach albo spodenki i skarpetkach owinieta falanelka i rozkiem i kocykiem przykrywam w łóżeczku
Kasiunia pięknie :-D
Ja musiałam dokupić sobie pieluszki tetrowe bo mi ciągle brakuje tak więc miejcie ich dużo :-D
I dostaliśmy już dwa komplety ciuszków dla córci takie ze są w nich body, pajac, spodenki,czapka,sliniak,kaftanik :-)

Ja używałam contratubex, maść na blizny. Jest dobry i nie ma zbyt wygorowanej ceny. Cepan jest strasznie smierdzacy :-(

Dziewczyny a dlaczego w rozkach jeszcze flanelka dzieci okrywacie? Dlatego że one lubią być scisniete? Pytam z ciekawosci bo ja tak nie robilam:p

Bo to z cebuli....bodajze ;D

Klaczek ja tak moj malu uwielbia byc owiniety jak bochenek chleba i jeszcze rozek :)

Klaudynka a ja mam 18 pieluszek tetrowych a zuzywam jedna dziennie tylko moj maly wgl nie ulewa hehe zaopatrzylam sie w tyle bo moje dzieci duzo ulewaly a malutki wgl .

Napisałam nie w tym wątku, dlatego piszę raz jeszcze tutaj: Bardzo dziękuję Wam, Drogie Mamusie, za informacje odnośnie tych środków na bliznę ! :) Oby nam się wszystko ładnie i szybko pogoiło !

reklama
Ja w szpitalu tylko kocyka uzywam ale tu jest okropnie goraco.

Wzielam duzo ubranek a po powrocie czeka mnie pranie bo wszystko juz brudne, szczegolnie ze tych na 50 nie mam zbyt duzo a w 56 to sie topi.

Do góry