reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

kasiunia szaro-białe gwiazdki :D u mojego małego w pokoju to motyw wiodący :D więc mi się podoba baaardzo ta pościel!

reklama
Milka ja też chciałam tapetę w gwiazdki albo kropeczki, ale mąż stwierdził że jest to pokój dziecka i mają być misie, bądź sówki itp.
Odpuściłam...

kasiunia za to fajnie, ze mąż się zaangażował w wystrój pokoju, to słodkie :) moj dał mi wolną rękę w wyborze dosłownie wszystkiego do domu co z jednej strony jeat fajne, ale z drugiej chcialabym żeby bardziej go obchodziło jaka tapeta, kolor ścian itp.nawet mógłby się ze mną kłócić ;)

Kasiunia piękna ta pościel :) Mój narzeczony jest taki jak Twój mąż i wszystko by chciał kolorowe dla dziecka, ewentualnie czerwony bo to jego ulubiony kolor:)

Milka odechciałoby Ci się tego kłócenia :) mój uważa że ma najlepszy gust i wszystkim narzuca swój wybór. Chciałby wszędzie jaskrawe kolory, nawet kuchnie mam MEGA zieloną bo pojechał sam po farbę :D

Mam pytanko, szczególnie do Cesarskich Mamuś. Czy któraś z Was stosowała może plastry na blizny "sutricon" ? Bo opinie są, że super leczą i blizny schodzą pięknie, ale cena mówi za siebie i ciekawa jestem czy warto wydać tyle kasy i czy rzeczywiście takie skuteczne...

Malasowka, ja nie stosowałam żadnej maści, a moja blizna jest niewidoczna. Jak komuś pokazuję bliznę, to dopytują gdzie dokładnie bo nie widać ;) Wydaje mi się, że wszystko zależy od sposobu cięcia i umiejętności lekarza.

O widzisz Antuś ! To bardzo zazdroszczę :) i trzymam kciuki żeby u Ciebie tym razem również było tak samo i mam cichą nadzieję, że może i u mnie będzie podobnie ;) bo słyszałam, że blizna może być dość kłopotliwa i mocno doskwierać...

Malasowka, ja nie stosowałam żadnej maści, a moja blizna jest niewidoczna. Jak komuś pokazuję bliznę, to dopytują gdzie dokładnie bo nie widać ;) Wydaje mi się, że wszystko zależy od sposobu cięcia i umiejętności lekarza.

Ja podobnie jak Antus nic nie stosowalam. Blizna szybko sie zagoila. Nic sie nie babralo, nie mialam zadnych saczkow ani nic. Jest praktycznie niewidoczna ale u mnie to juz 7lat. Zobaczymy jak teraz bedzie bo moeia ze przy kolejnej cesarce musza wyviac wiecej bo ta stara tez i ze czesto goi sie gorzej

Malasowka ja stosowałam jakąś masc z cebula z grosze. Jak sobie przypomnę to napisze nazwę. A blizny w ogóle nie widac

Ostatnia edycja:
reklama
Malasowka zastepca sutricon jest poprostu masc silikonowa bliznasil, ja stosowalam , sutricon cholernie drogi a wedlug opini dziewczyn po operacjach zadne czary mary zeby tyle placic ;)

Do góry