reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

kasiunia szaro-białe gwiazdki :D u mojego małego w pokoju to motyw wiodący :D więc mi się podoba baaardzo ta pościel!

reklama
Milka ja też chciałam tapetę w gwiazdki albo kropeczki, ale mąż stwierdził że jest to pokój dziecka i mają być misie, bądź sówki itp.
Odpuściłam...

kasiunia za to fajnie, ze mąż się zaangażował w wystrój pokoju, to słodkie :) moj dał mi wolną rękę w wyborze dosłownie wszystkiego do domu co z jednej strony jeat fajne, ale z drugiej chcialabym żeby bardziej go obchodziło jaka tapeta, kolor ścian itp.nawet mógłby się ze mną kłócić ;)

Kasiunia piękna ta pościel :) Mój narzeczony jest taki jak Twój mąż i wszystko by chciał kolorowe dla dziecka, ewentualnie czerwony bo to jego ulubiony kolor:)

Milka odechciałoby Ci się tego kłócenia :) mój uważa że ma najlepszy gust i wszystkim narzuca swój wybór. Chciałby wszędzie jaskrawe kolory, nawet kuchnie mam MEGA zieloną bo pojechał sam po farbę :D

Mam pytanko, szczególnie do Cesarskich Mamuś. Czy któraś z Was stosowała może plastry na blizny "sutricon" ? Bo opinie są, że super leczą i blizny schodzą pięknie, ale cena mówi za siebie i ciekawa jestem czy warto wydać tyle kasy i czy rzeczywiście takie skuteczne...

Malasowka, ja nie stosowałam żadnej maści, a moja blizna jest niewidoczna. Jak komuś pokazuję bliznę, to dopytują gdzie dokładnie bo nie widać ;) Wydaje mi się, że wszystko zależy od sposobu cięcia i umiejętności lekarza.

O widzisz Antuś ! To bardzo zazdroszczę :) i trzymam kciuki żeby u Ciebie tym razem również było tak samo i mam cichą nadzieję, że może i u mnie będzie podobnie ;) bo słyszałam, że blizna może być dość kłopotliwa i mocno doskwierać...

Malasowka, ja nie stosowałam żadnej maści, a moja blizna jest niewidoczna. Jak komuś pokazuję bliznę, to dopytują gdzie dokładnie bo nie widać ;) Wydaje mi się, że wszystko zależy od sposobu cięcia i umiejętności lekarza.

Ja podobnie jak Antus nic nie stosowalam. Blizna szybko sie zagoila. Nic sie nie babralo, nie mialam zadnych saczkow ani nic. Jest praktycznie niewidoczna ale u mnie to juz 7lat. Zobaczymy jak teraz bedzie bo moeia ze przy kolejnej cesarce musza wyviac wiecej bo ta stara tez i ze czesto goi sie gorzej

Malasowka ja stosowałam jakąś masc z cebula z grosze. Jak sobie przypomnę to napisze nazwę. A blizny w ogóle nie widac

Ostatnia edycja:
reklama
Malasowka zastepca sutricon jest poprostu masc silikonowa bliznasil, ja stosowalam , sutricon cholernie drogi a wedlug opini dziewczyn po operacjach zadne czary mary zeby tyle placic ;)

Do góry