reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny zaczynam mieć swoje pierwsze wyprawkowe obserwacje :) np. Rożek to błogosławieństwo. Mała śpi sobie w nim rewelacyjnie A wcześniej z otulaczy i kocykow ciągle się rozkopywala. Zdziwiło mnie ze za najwygodniejszy strój do przebierania uważam body plus śpiochy takie na szelkach a nie pajace. Jakoś pajace mają za dużo guziczkow do zapinania. Poducha fasolka do karmienia jest ekstra. ... Fajnie tak sprawdzać te wszystkie zakupy w praktyce :)

reklama
O Fenika super z tymi hitami wyprawkowymi, ja się właśnie ciągle bije z myślami na temat rożka, nie chciałam, bo myślałam, że to się nie przyda, a teraz uszyję :)

Milka jaki piękny :-D
Martita oby bo chciałbym iść na pierwszy spacerek
Fenika mam podobnie wnioski tylko ja zakładam body lub kaftanik i zwykle pół śpiochy lub spodenki i skarpetki i leży owinieta falanelka i rozkiem

Milka kombinezonik jest boski :D

Mam nadzieje ze sie ociepli, bo jak na razie to razem z kalendarzowa wiosna przyszly chmury, wczoraj raptem moze z pol godz swiecilo slonce. A juz bylo tak ladnie ;)

Dzięki dziewczyny za komplementy co do kombinezoniku :D

Fenika, klaudyna super, ze piszecke o tym co się sprawdza! :)
nie mam ani jednej pary śpiochów, same pajace :szok: nigdzie tutaj śpiochów nie widzialam...

Milka ja nie mam zadnych spiochow i pajace tylko cieple pod kombinezon a po domku tylko body plus rajstopki lub polspiochy , moj maly po domku do body i polspiochow lezy owiniety tetrowka lub otulaczem lub flanelka i oczywiscie moj ukochany rozek ^^

kasiunia no właśnie, tu w uk nie ma śpiochów w sklepach, musialabym na necie u pl sprzedawcow szukać.

bluelovi a widzisz, u Ciebie body i polspiochy :) ja będę bazować na tym co mam, czyli będzie tak jak u Ciebie :D

reklama
W końcu zdecydowałam się na pościel. Za duży był wybór:-p
Jeszcze jeden kpl. zamówiłam ale już bez ochraniacza.

Załączniki

• IMG_20160323_142834.jpg
    IMG_20160323_142834.jpg
    100,5 KB · Wyświetleń: 123
Do góry