reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Bluelovie jest nasza liderka w szykowaniu wyprawki:)!....dzięki niej reszta czuje sie zmobilizowana ;)musze spisać co potrzebuje i kupować!:)bluelovie świetna okazja zakupowa:)ja kupiłam ostatnio łóżeczko turystyczne z przewijakiem , zabawkami, gadżetami...za 40$...a w sklepie 160$

:) dzieki dziewczyny fajnie jak wy tez bedziecie dodawac zdjecia swoich na ytkow w miare mozliwosci :)

Marzenka no ja wlasnie trafilam fe zeczy w bd stanie i cena super wiec nie bylo co czekac ;) pozniej i tak trzeba bd wsxystka wyprawke poprac poukladac spakowac torbe wiec bd co robic :) a teraz jak maksio skompletowany to bd mogla sie skupic finansowo a starszakach i sobie :)

Bluelovi dzieki za motywacje :-) ja tez wczoraj wybralam troche rzeczy, ale z wiekszymi gabarytami typu lozeczko, wozek wanienka musze sie jeszcze jak najdluzej wstrzymac bo raz ze remont przed nami a druga rzecz ze nie mam gdzie tego trzymac.

Dziewczyny podpowiedzcie proszę w jakim rozmiarze kupujecie ubranka... Bo jestem zupełnie zielona w tym temacie. Widzę że najmniejsze są na 50 cm ale znajoma mi mówiła, że urodziła dzidzię 54 cm "wzrostu" i tak się zastanawiam czy kupować 56 cm na wszelki wypadek czy jak ...

Martita ten kombinezonik na wyjście, który kupiłaś jest cudowny - jaki rozmiar wybrałaś? Chyba troszkę większy żeby kilka razy załozyć prawda?

reklama
Do góry