reklama
Tez mam tylko gruszke, ale planuje kupic jeszcze Katarek, duzo pozytywnych opinii
W szkole rodzenia mowila polozna ze kapac w krochmalu mozna na codzien. Albo podobno dobre sa płyny z Hippa, czy szare mydlo w płynie. Co mnie zdziwilo odradzala Oliatum itp do 3. miesiaca zycia.
W efekcie mam 3 duze plyny do kapieli, bo nie wiedzialam na co sie zdecydowac, zapas na pol roku
W szkole rodzenia mowila polozna ze kapac w krochmalu mozna na codzien. Albo podobno dobre sa płyny z Hippa, czy szare mydlo w płynie. Co mnie zdziwilo odradzala Oliatum itp do 3. miesiaca zycia.
W efekcie mam 3 duze plyny do kapieli, bo nie wiedzialam na co sie zdecydowac, zapas na pol roku
madzia1701
Zaangażowana w BB
Marzenka a jak właśnie w użyciu, ja w pierwszej ciąży i nie wiem, ale słyszałam że to połozną w szpitalu trzeba poprosic i ona to zaaplikuje. A Ty sama sb zaaplikowałas czy Ci pmogli?Madzia ja tez kupiłam lewatywę w płynie Enema...najlepsza ...używałam przy poprzednich ciążach
Ostatnia edycja:
marzenka2015
Fanka BB :)
Madzia mam 2 buteleczki w razie gdybym musiała zaaplikować a okazałoby sie ze fałszywy alarm porodowy nam sie przytrafił przy poprzednich ciążach aplikowałem sobie przed wyjazdem do szpitala wiem ze dużo kobiet przed porodem w ogóle nie robi lewatywy ale naprawdę warto !...
reklama
ania u mnie oczyszczanie rozpoczelo sie razem ze skurczami pierwszymi jakos 2-3 w nocy, a te skurcze na poczatku byly baaaardzo leciutkie, taki bol jak na okres wiec w sumie nie wiedzialam czy to brzuch boli od biegunki czy cos sie dzieje. Spokojnie sie wszystko oczyscilo a potem tylko skurcze sie nasilaly, takie mocniejsze byly dopiero gdzies o 13-14 wiec spokojnie na wszystko jest czas.