reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Prześliczne ciuszki .... ja się tak powstrzymuję od kupna.... czekam na 100% potwierdzoną płeć... bo jakoś neutralne ciuszki omijam:p

reklama
Ja mam 2 wózki, po Damianie oczywiście każdy ma plusy i minusy więc nie wiem czy idealny istnieje :D Jeden wielki kombajn, który jest mega wygodny, super się prowadzi, ma wielkie pompowane koła no ale jest ciężki... On i tak więcej będzie w użytku bo ja będę dużo z niemowlakiem spacerować po leśnych ścieżkach i łąkach :) i On jest w zestawie 2 w 1 czyli gondola i spacerówka. Drugi lekki, zgrabny ale na tych malutkich kółeczkach, które mnie doprowadzają do szału, prowadzi się spoko dopóki jest pusty :) Jak wsadzi sie dziecko to już nie :-D Ale on jest w zestawie 3w1 więc w sam raz w foteliku do autobusu, auta i na zakupy..

Łóżeczko też mam i pościel.
Za to nowe muszę kupić na pewno - leżaczek bujaczek, - matę edukacyjną i już potem - fotelik do karmienia. A i karuzelę nad łóżeczko.

Schauma sliczne wiem ze ze smyka :)) powiedz mi jak sie zamawia na ich stronie to jest duzo nizsza cena niz sklepowa ? Ja tez patrzalam na te body w 5 packach bo cena ekstra tylko wolalabym na zywo zobaczyc . napisz prosze jak przyjda te body tobie czy przy szyjce nie sa szerokie i czy rekawki sa nie za szerokie na dole :)

Tak w smyku online kupowałam, niektóre bodziaki były po 6-7 zł na promocji. Kupowałam u nich z tej firmy cool club dla Laury jak była malutka i mi się sprawdziły. Przy szyjce rzeczywiście są trochę szerokie, ale ja takie chciałam, żeby główka gładko przechodziła. Rękawki raczej normalne :) Jakościowo też w miarę ok mimo, że ja bardzo często prałam bo mała bardzo dużo ulewała i czasami musiałam ją kilkanaście razy dziennie przebierać :confused2: Może przejdź się do Smyka i obejrzyj na żywo, a potem kup online. Krój we wszystkich jest taki sam, tylko wzory się różnią.

Tez wczoraj oglądałam te ubranka w Smyka online. Dla córci dużo pajacy kupowalam i nie do zdarcia były. Body mogę polecić z Tesco. Chyba wszystkie wzory mieliśmy. Schuma a jak z rozmiarów ka teraz? Bo podobno wypadają na większe. ..

Słodkie ubranka :-) mi się prawie wszystko podoba co takie malutkie. Większość ciuszkow na początek już prawie mam, tylko pojedyńcze sztuki muszę dokupić.
Wczoraj kupiłam śliczne buciki :-D

Załączniki

• 1448540508030-373974957.jpg
    1448540508030-373974957.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 68
Ślicznie ciuszki dziewczyny ja też zacznę teraz kupować :-D chociaż ja mam bardzo dużo ciuszków i sprzętów mało co mi zostanie do kupienia ale to co muszę kupić sprawi mi wielka przyjemność i kilka rzeczy kupie dla przyjemności :p jak poznam płeć to zacznę szaleć :p

reklama
klaczek rozmiarowo rzeczywiście wypadają chyba większe bo Laura nosiła body 56 prawie do 3 miesiąca mimo, że była dość drobna (3300) to jednak długa bo 55 cm przy urodzeniu.

Martita chyba są też rozpinane na całej długości, ale nie w tych trój i pięciopakach.

Do góry