reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Alexia - ja mieszkam w bloku ale mam winde bezposrednio z garazowca wiec wozka targac nie musze. A ile on wazy? Ja bym chciala zeby tak 15kg to max bo jednak trzeba to jakos do bagaznika wsadzic

reklama
Tak widzialam na zywo i rzeczywiscie leciutkie tylko spacerowki dosc male. O wiele mniejsze niz w xa. Dla mnie wazne sa solidne kola. Z jednej strony mam las, puszcze, a z drugiej laki i staw bardziej taki terenowy potrzebuje. Xa byl idealny wtedy. Sprawdzil sie tez super na plazy nad morzem a my latem co weekend nad morzem jestesmy

Alexia - ja mieszkam w bloku ale mam winde bezposrednio z garazowca wiec wozka targac nie musze. A ile on wazy? Ja bym chciala zeby tak 15kg to max bo jednak trzeba to jakos do bagaznika wsadzic

gondola: 4,95 kg
siedzisko spacerówki: 5,8 kg
stelaż z kołami: 10,35 kg

Spotkałam się też z zapisami, że stelaż tyle waży ale bez kół.
Sama widzisz, tak jak pisałam wcześniej masakrycznie ciezki :-( ale tak lekko się go prowadzi, ma fajne zawieszenie... hmm coś za coś :-)

Wybór wózka to ciężki orzech do zgryzienia. Dlatego się ciesze ze mój juz czeka w garażu. My mamy x move. Tez jest dość ciężki ale to mąż go wnosil:-D poza tym idealny na różne wypady bo koła są spore. No i na plaży daje rade.

W końcu się przemogłam i pozamawiałam dziś trochę ubranek dla maluszka, oto moje łupy, starałam się wszystko na promocji kupić.
cool-club-pajac-chlopiecy-2-pack-rozmiar-56-n-iext30391760.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-krotkim-rekawem-3-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-56-n-iext29095171.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-3-pack-rozmiar-56-n-iext30132633.jpg
cool-club-polspiochy-2-pack-kubus-puchatek-i-przyjaciele-rozmiar-62-n-iext30905502.jpg
cool-club-body-chlopiece-z-dlugim-rekawem-5-pack-rozmiar-62-n-iext30904529.jpg

Schauma - slicznosci. No cudenka ☺ gdzie upolowalas?

Alexia - moj xlander tez podobnie wazyl. Niestety te duze wozki na gumowych kolach tyle waza takze liczylam sie z tym.

reklama
Do góry