reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Tyśka - piękne ciuszki upolowałaś:tak:

dziewczyny Wasze wózki tez mi się podobają, kurcze nie wiem na co się w końcu zdecyduje, sama nie wiem co bym chciała:zawstydzona/y: wcześniej miałam x-lander xa i on był sztywny, teraz widziałam wiele wózków na miękkie zawieszenie, tak łatwo się bujają pod naciskiem, w xlanderze się nie dało, i teraz nie wiem jaki wybrać. A te Wasze jak dotykałyście to maja miękkie zawieszenia czy sa sztywne?

reklama
Kitki no j czekam tylko az sie wylecze z dziwcmi i zaczne walke z wyprawka :) zaraz wrzuce link do lozeczka :)

Łóżeczko Dziecięce Kevin JARDREW + Materac GRATIS! (5711307325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Tadam to bedzie nasze lozeczko z materacem :) oczywiscie biale i zaplace za lozeczko+ materac i przesylke 180 zl :)) jestem zadowolona z takiej ceny ;). Dla wojtusia tez takie mialam tylko wenge :) do tego dokupie tylko dwa przescieradelka i bd zamawiac gruby kocyk minky z ochraniaczem i rozek wszystko w jednych barwach :))

Ostatnia edycja:

To był pierwszy wózek jaki oglądałam przypadkowo w sklepie ponieważ wchodząc akurat trafiliśmy na parę, która była nim zainteresowana. Sprzedawca dawał im cały wykład wiec przy okazji dołączylismy się jako wolni słuchacze :-). Gościu taką miał gadke, że go w końcu kupili :-). Wózek bardzo fajny. Mnie tylko jedna rzecz w tym modelu nie przypadła do gustu - stelaż a dokładnie te masywne, białe okrągłe plastikowe łączenia. Najlepsze jest to, że na początku nie zwróciłam na to uwagi dopiero inna dziewczyna, która też stała niedaleko nas powiedziała o tym swojemu chłopakowi. Wtedy rozejrzałam się po innych modelach i ... faktycznie te masywne plastikowe łączenia zaczęły mi się strasznie rzucać w oczy i na tle innych wózków ten model stracił u mnie punkty. Wychodząc ze sklepu zauważyłam moonlight carbon no i się zakochałam. Jak wróciłam do domu i zaczęłam oglądać go na internecie to zakochanie minęło. W rzeczywistości jednak wygląda bosko o czym przekonałam się później, kiedy jeszcze byłam z mężem w dwóch sklepach z bardzo dużym asortymentem wózków polskich i zagranicznych i zawsze ostatecznie stawałam przed moonlight carbon. Mąż już stwierdził, że nie będzie marnować ze mną czasu bo i tak nie ma sensu, według niego już wybrałam :-) i chyba ma rację. :-)

Bluelovi - dzięki za linka:-) dodałam do ulubionych, jeśli jednak się zdecyduje na drewniane to mocno wezme jej pod uwagę, też białe bo mamy biało-czarną sypialnie

Alexia - zakochałam się w tych kolorach Twojego wózka, ten szaro-niebieski idealny byłby dla mojego synusia:-D mąz mnie prześwięci bo obiecałam mu ze tym razem będzie taniej i szalec nie będę;-) ale zobaczę jeszcze trochę czasu, może go urobię:-D widziałam na allegro za 2200 3w1

Tyśka - piękne ciuszki upolowałaś:tak:

dziewczyny Wasze wózki tez mi się podobają, kurcze nie wiem na co się w końcu zdecyduje, sama nie wiem co bym chciała:zawstydzona/y: wcześniej miałam x-lander xa i on był sztywny, teraz widziałam wiele wózków na miękkie zawieszenie, tak łatwo się bujają pod naciskiem, w xlanderze się nie dało, i teraz nie wiem jaki wybrać. A te Wasze jak dotykałyście to maja miękkie zawieszenia czy sa sztywne?

Wszystko zależy od oczekiwań. Ja na przykład nie polecę mojego wyboru czyli moonlight carbon dziewczynie, która mieszka w bloku. Ten wózek jest strasznie ciężki i to jest jego największą wadą. Nie wyobrażam sobie wnosić go na 2 czy 3 piętro. Dla mnie akurat nie ma to znaczenia bo mieszkam w domku ( jedyna męczarnia to będzie załadunek do samochodu). :-)

Alexia - zakochałam się w tych kolorach Twojego wózka, ten szaro-niebieski idealny byłby dla mojego synusia:-D mąz mnie prześwięci bo obiecałam mu ze tym razem będzie taniej i szalec nie będę;-) ale zobaczę jeszcze trochę czasu, może go urobię:-D widziałam na allegro za 2200 3w1

Kitki ten kolor szary w rzeczywistości wygląda bosko - jest jaśniejszy niż na zdjęciu. Ten brązowy tez jest fajny - w rzeczywistości jest taki bardzo bardzo jasny. Stawiam na szaro- biały.
Co do ceny to u nas jest bardzo fajny sklep z bardzo atrakcyjnymi cenami. Wiele rzeczy mają taniej niż na internecie. U nich koszt po pierwszej negocjacji stanął na 1800zl. Pewnie będę u nich kupować więcej to jeszcze pewnie coś tam wynegocjuję :-) cena dotyczy 2 w1 bo fotelika nie chce. Potrzebuję solidny do samochodu bo najwięcej będę z niego korzystać a takie z tych 3 w 1 to dobrych wyników w testach bezpieczeństwa nie mają. :-(

Na olx laska ma do sprzedania wózek 3 w 1 ale w brązie plus bazę do samochodu isofix za 1500 zł. Kupiła go w styczniu. Według mnie super okazja. Rozmawiałam z nią dlaczego go sprzedaje. Powód - waga. Nie dają rady zwłaszcza ze dzieckiem opiekuje się babcia i nie daje rady z 3 piętrem. Chciałam go kupić ale wole dołożyć 300 zł i mieć pełną 24 miesięczna gwarancję bo różnie bywa.

Ładne łóżeczko.... szkoda, że jest białe, bo nie pasuje do moich pozostałych mebli stąd mój wybór....

Wy juz tak konkretnie myślicie o wózkach to i ja chyba wybiorę się pooglądać. Chociaż ja juz jestem zdecydowana, chce tylko porównać w rzeczywistości xlandera xcite i xpulse i wybrac kolor.

reklama
Martita - tez ogladalam. X pulse fajniejszy moim zdaniem. Oba maja dosc male przednie kola. Chcesz taki typowo miejski wozek?

Do góry