reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Madzia ja polecam ręczny
co do łóżeczek to mój mąż też nie chciał jeszcze rozkładać ale go zmusiłam i powiedziałam, że wtedy też starsza córeczka będzie widzieć, że stoją łóżeczka i może coś tam sobie zacznie uświadamiać, jak chce wejść to mówię, że nie może bo to dla siostry, dla dzidziusia tego co jest w brzuszku, że ma swoje łóżeczko :-)
Ewe pięknie :-D

reklama
A oto efekt mojej całotygodniowej pracy :biggrin2:
Muszę jeszcze dokupić kilka najmniejszych pajacyków z długim rękawem, bo okazało się że mam tylko 1 :wink:

Załączniki

• DSC_0006.JPG
    DSC_0006.JPG
    79,4 KB · Wyświetleń: 93
Widzę, że u Was praca wre :D Super pourządzane :)
Ja póki co walczę z sierścią po naszym psie, byliśmy zmuszeni oddać ją znajomym, ze względu an bezpieczeństwo Małego, ale kłaki są wszędzie, kilka razy dziennie wstawiam pranie, żeby tą sierść wytępić, ale za ubranka jeszcze się nie wzięłam.
Z zakupowego szaleństwa brakuje nam pieluch tetrowych i termometru. A czekamy na paczkę z pozytywką do łóżeczka, taką która wyświetla gwiazdki na suficie <3

Nasze najnowsze zakupy :

Załączniki

• IMAG0072.jpg
    IMAG0072.jpg
    132,2 KB · Wyświetleń: 86
  • 65642FF1-D9A9-493D-AA08-64612398DD67.JPEG
    65642FF1-D9A9-493D-AA08-64612398DD67.JPEG
    74 KB · Wyświetleń: 63
Ja dzis sortowalam ubranka rozmiarami, myslalam ze prawie nie mam rozmiaru 56 a tu uzbierala sie pokazna sterta :) jeszcze tylko porozdzielam rodzajami i wtedy zobacze czego brakuje. Dzis juz nie dam rady, padam z nog ;)

Ja tez dzis rozkladalam ubranka do komody, na jutro zostalo mi poukladanie rzeczy pod lozeczkiem i zapakowanie torby do szpitala, ale z torba poczekam chyba do poniedzialku.

Ja z pakowaniem torby do szpitala poczekam chyba do początku marca, bo 29 lutego (zaraz po wizycie u ginekologa) mam w szpitalu spotkanie z położną która będzie przy moim porodzie, to powie mi dokładnie co mam wziąć a co będzie w szpitalu.

Ja kupuje ale pytalam i mowili ze niby szpital ma i daje swoje. Ale nie wiem czy nie wezme swojego. Chyba zeby lepiej dziecko od razu sie do jednego przyzwyczajalo a nie po kilku dniach zmiana

reklama
Ja nie biore fo szpitala bo w razie czego dokarmiaja swoim, ale musze z Moim uzgodnic jakie ewentualnie wchodzi w rachube, zeby kupil na wyjscie ze szpitala jesli bede miala problemy z kp. Ale mam nadzieje ze sie nie przyda :)

Do góry