reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Jak juz to polecam wyprucie. Po odcieciu czasami o wiele gorzej drapie niz z metka. Wiem to po corci.
Teraz na razie nie wypruwam jak bedzie przeszkadzac to wtedy

ja tez narazie nie wypruwalam, postaram się tak zakładać by nie drapalo, najwyżej jak będzie z tym problem to wtedy się tym zajmę.

Dzięki :) to ja też póki co zostawię :)

Wyprasowalam pierwsza pralkę. Ale smieszjiensie pasuje takie maleństwa :)))

a ja po drodze od położnej weszłam do kauflandu po małe zakupy i oczywiście kupiłam coś dla synka bo jakby to tak :) Rajstopki maja po 17,99 za 2 pary z takimi zwierzaczkami na dupce :)

Ja rajstopek dla takiego malenstwa nie kupuje. Przy corci raz jedyny zalozylam i byla to meczarnia wiec dziekuje bardzo

Ja tez dopiero rajstopki kupowałam ja córka zaczela siedziec chyba późno ;) dla maluszkow Malo praktyczne i wygodne.

Kitki ja mam jeden z Ikea nowy a jeden jakiś po córci że sklepu z artykułami dla dzieci ale firm nie pamiętam, lubię te z Ikea mam dla starszej córci i jest ok a j z ma go długo
Alunia tak ten pianka-sprezyny z Ikea używała starsza córcia prawie dwa lata a jest taki jak przy kupnie, może zdjąć pokrowiec i wyprac
Martita ja nie używalam ale kupiłam i jeszcze z Bella mama oba mam pierwszy raz
Ale super zakupy :-) a kocyk piękny!
Na razie tak na roboczo ;-) jedno zdjęcie z kącika córeczki które jest w sypialni i jedno z jej kącika który będzie mieć w dużym pokoju w ciągu dnia :-)

Załączniki

• 1455191402136.jpg
    1455191402136.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 106
  • 1455191410706.jpg
    1455191410706.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 118
reklama
Do góry