reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja chcialam wziac taki szary mis czy cos tam byl albo bialo czarny ale sie uparla na to zielone ...:(
Heh Henio krokodyl...dopiwro ludzie by wspolczuli dziecku;) ale Was rozczaruje...corce przeszlo z Heniem:p teraz meczy o Antosia, a znow mezowi sie odwidzialo, tzn ja mu obrzydzilam mowiac ze popularne...ale imie b ladne jest i nie wiem czy synek ostatecznie nie bedzie tym Antosiem w koncu bo dalej imie nie uzgodnione.
Antos o niebo lepszy od poprzednich propozycji cory

reklama
A to nasz komplet minky do wózka, piękny :biggrin2:

Załączniki

• 1455131024741.jpg
    1455131024741.jpg
    709,5 KB · Wyświetleń: 100
Martita dziekuje :)

No i myślę o tym aspiratorze elektrycznym ale nie wiem ktory:(
Tez myslalam o elektronicznym ale ciezko mi znalezc cos polecanego, a jak okaze sie, ze Mala sie boi brzeczenia przy nosku to na nic sie nie zda. Chyba uderze w Katarek.

milka ktorego szumisia kupowalas? Kiedys byly takie z czterema nogami a teraz nigdzie ich nie widze. Ty masz takiego z dwoma nogami, okraglego? Zastanawiam sie czemu on ma nizsza cene na stronie niz tamte...
Mi sie wydaje, ze cena nizsza przez to, ze roznia sie wielkoscia :) czesc tych starszych modeli jest tez z automatycznym wlacznikiem o ile nic nie pomylilam. Na stronie producenta sa dokladne opisy :)

;-) ;)
Ja mam Pepco kolo mojego ulubionego sklepu spozywczego i tez zawsze korzystam z okazji :D

Kitki mi sie stroj podoba, moglabym wyjsc z taka zaba dinozaurem ze szpitala :D

reklama
Kasiunia śliczny ten komplet minky. Daj namiar gdzie można kupić taki.
Dziewczyny super zakupy. Zielony kombinezon jest super. Mojej córce też na pewno by się spodobał.

Do góry