reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja rajstopki zakładałam, ale ja na jesień rodziłam więc często była taka potrzeba czegoś cieplejszego. Teraz jak wiosną rodzę to mam nadzieję, że będzie łatwiej bez tych kombinezonów :)

Martita, ale super ten biustonosz z Mitex, chyba sama się skuszę ale na ten niebieski :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja już się też nie mogę doczekać kiedy łóżeczko zagości w naszym pokoju.... mamy już. ale mój mąż nie chce "zagracać ' pokoju jeszcze

Klaudyna ślicznie wyglądają te łóżeczka. Już nie mogę się doczekać aż i ja kupię łóżeczko, ale to dopiero w pierwszej połowie marca.

Do końca następnego tygodnia planuję mieć już spakowaną torbę do szpitala.

Na wiosnę super jest rodzic :) Damiana ja chwile w jakies pajace ubieralam a zaraz samo body i na polko i tak juz całe lato :) juz na jesien/zime ubieralam mu rajstopki bo wygodnie było same rajtki po domku i tak słodko wyglądał :) no ale to już starsze nasze dzieci beda.

Ja marudzę tez juz o lozeczka ale nie moge męża przekonać, no troche sie nie dziwie nie dość ze szafę wstawiamy do sypialni to jeszcze DWA lozeczka ;D ale ja juz chce :/

A ja Wam powiem, że mam bardzo mało miejsca na drugie łóżeczko i w jego miejscu stoi obecnie wózek z którym potem jeszcze nie wiem co zrobię więc wcale mi się do niego nie spieszy. Dopiero jak urodzę i będę w szpitalu to mąż ma się martwić i przytargać je od teściów.

Do mnie dzis przyszlo łóżeczko, zaraz męża zmolestuje zeby skladal :)

schauma ten biustonosz dzis dotarł, calkiem fajny jakościowo.

reklama
O, Martita, to czekamy na zdjęcie łóżeczka jak będzie złożone :-)

Juz myślałam że napiszesz "czekamy na zdjęcia w biustonoszu" ;D;D

Mój mąż się sam rwal do składania kołyski jak tylko przyszła. Od razu w ten sam wieczór , mimo że po pracy i zmęczony, ale chciał tak samo jak ja juz ją sobie pobujać ;)

Do góry