reklama
kasiunia123
Fanka BB :)
Mikulinka słodkie skarpetusie, a body w ślicznym kolorze
Aluniawdz bardzo fajny wózek, wygląda na porządny
Martita my też białe łóżeczko zamówiliśmy w niedzielę
Aluniawdz bardzo fajny wózek, wygląda na porządny
Martita my też białe łóżeczko zamówiliśmy w niedzielę
Mikulinka
Ja z pytaniem torba czy walizka na kółkach ? ( chodzi o to ze musze coś kupić by się spakować do szpitala bo może się tak zdarzyć ze jak będzie potrzeba pobytu to nikt mnie tam nie odwiedzi .... ) coś musze wybrać wygodnego pakownego ... żeby nie było 1500 toreb
Dwa ze druga torba dla dzieciaków bo będą musiały gdzieś iść na "kwaterę " .Mam nadzieję ze tym razem m będzie na miejscu ... ale pewnie marne szanse .... znalazłam coś takiego ( dopiero się rozglądam ) .... allegro.pl/walizka-duza-xxl-torba-podroz...zja-i5931738239.html
pomóżcie coś doradzić plissssssss
Dwa ze druga torba dla dzieciaków bo będą musiały gdzieś iść na "kwaterę " .Mam nadzieję ze tym razem m będzie na miejscu ... ale pewnie marne szanse .... znalazłam coś takiego ( dopiero się rozglądam ) .... allegro.pl/walizka-duza-xxl-torba-podroz...zja-i5931738239.html
pomóżcie coś doradzić plissssssss
klaczek2004
Mikulinka ta torba jest bardzo duża. Ja taka na wakacje na tydzień zabieram. Ja mam mniejsza na kółkach i jedna nieduża taka miękką. Ale ja mieszkam 3 min od szpitala wiec jak coś to zawsze ktoś podskoczy.
reklama