reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki, kilka osób miało właśnie ten model i sobie chwalilo, także padło na niego.
Martita białe łóżeczka są chyba najbardziej słodkie:-)

Mikulinka słodkie skarpetusie, a body w ślicznym kolorze;-) ;)
Aluniawdz bardzo fajny wózek, wygląda na porządny:tak:
Martita my też białe łóżeczko zamówiliśmy w niedzielę:-) :)

Super wózik :) nareszcie juz jest.
Mi też podobają sie białe lozeczka, ale ze jedno mialam jasne to drugie tez dokupilam w takim kolorze :)

Ja z pytaniem torba czy walizka na kółkach ? ( chodzi o to ze musze coś kupić by się spakować do szpitala bo może się tak zdarzyć ze jak będzie potrzeba pobytu to nikt mnie tam nie odwiedzi .... ) coś musze wybrać wygodnego pakownego ... żeby nie było 1500 toreb ;)
Dwa ze druga torba dla dzieciaków bo będą musiały gdzieś iść na "kwaterę " .Mam nadzieję ze tym razem m będzie na miejscu ... ale pewnie marne szanse .... znalazłam coś takiego ( dopiero się rozglądam ) .... allegro.pl/walizka-duza-xxl-torba-podroz...zja-i5931738239.html
pomóżcie coś doradzić plissssssss

Mikulinka ta torba jest bardzo duża. Ja taka na wakacje na tydzień zabieram. Ja mam mniejsza na kółkach i jedna nieduża taka miękką. Ale ja mieszkam 3 min od szpitala wiec jak coś to zawsze ktoś podskoczy.

reklama
Ja mam na kolkach ale tez tak mniejsza, druga malutka to z ciuszkami na wyjscie to mąż przywiezie.

Do góry