reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Pierwsze slysze, zeby dziecku krzywo rosly panokcie.

Ja wczoraj dokupilam jeszcze pajace w rozmiarze 50, ogladalam zdjecia mojej corki zaraz po narodzinach, ubranej w rozmiar 56 i tak mnie tknelo zeby potem na kupowac na biegu :D

reklama
Nam położna oceniła czy już się nadają dotknęła i były do obciecia :-)
Na razie to kiepsko wygląda właśnie wszystko układam i segreguje. Jedna pralka z ciuszkami właśnie się robi mam ich bardzo dużo mam nadzieję że wszystko do komody się zmieści. Na zdjęciu łóżeczko turystyczne które będzie do spania a białe będzie w salonie na co dzień, z boku jest przewijak od tego turystycznego i poduszka do karmienia(pokrowiec się pierze :-))

Załączniki

• 1454847574279.jpg
    1454847574279.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 107
Ale to nie chodzi o to zeby nie obcinac bo beda krzywo rosly tylko one sa miekkie i jakby zrosniete delikatnie z paluszkiem nablonkiem i mozna krzywde zrobic wiec zaleca sie przez pierwszy miesiac nje obcinac ale to niewykonalne wiec trzeba chociarz te dlugasne skrocic ale nie za daleko .

Martita widac ze sie szlaban skonczyl ;).

Ja niedrapek nie stosowalam moje dzieci tak sie w nich darly ze szkoda zachodu , to prawda co klaudyna napisala dzidzia musi poznawac siebie.

Zawsze :p

bluelovi a Ty bralas brazowe czy biale lozeczko? Bo na tej aukcji co linkowalas facet ma tez biale w tej samej cenie i tak mnie kusi, ale bym musiala meza przekonywac bo on sie uparl na jasnobrazowe...

Martita ja mam biale jest sliczne :) dla luski mialam jasny orzech dla wojtka wenge ale zaden kolor mi sie tak nie podoba jak bialy ;) i taka cena :)

My raczej wezmiemy turystyczne lozeczko ale jesli nie to na bank to biale co ma Bluelovi, jest ladne i cena super

reklama
Kitki no wlasnie ja chce biale a moj maz uparl sie na jasny braz, wiec musze go jakos przekonac ;) a chce zamawiac juz w tym tygodniu.

Do góry