reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Mi się akurat trafiło białe w hurtowni :) Materac kupiłam kokosowo-piankowo-kokosowy, zastanawiam się cały czas nad tym, czy to dobry wybór - jedni chwalą że zdrowy, antyalergiczny i się nie odkształca, a inni piszą, że się odkształca, że za twardy i sama już nie wiem :rolleyes2: Jak dla mnie wcale nie jest aż nadto twardy, sprzedawca polecał, więc wzięłam.

reklama
musze liste zrobić co ile czego mam tak jak Rsz :p

20160206_150828.jpg

20160206_150956.jpg

teraz wypadało by kupować higieniczno - kosmetyczne rzeczy ...

Załączniki

• 20160206_150828.jpg
    20160206_150828.jpg
    554,2 KB · Wyświetleń: 86
  • 20160206_150956.jpg
    20160206_150956.jpg
    701,3 KB · Wyświetleń: 80
Rewelacyjny ptasio :D
Tez musze zrobic spis, ale czekam na dostarczenie ubranek po corci kolezanki i dopiero nad tym siade :)

No nie wszystkie zdjęcia mi weszły bo za duży format a nie wiem jak to zmniejszyć no i nie mam czasu tak siedzieć przy kompie .... zaraz zmykam do zajęć domowych ( dzieciaki mi wariują musze je mieć na oku :D )

Mi się akurat trafiło białe w hurtowni :) Materac kupiłam kokosowo-piankowo-kokosowy, zastanawiam się cały czas nad tym, czy to dobry wybór - jedni chwalą że zdrowy, antyalergiczny i się nie odkształca, a inni piszą, że się odkształca, że za twardy i sama już nie wiem :rolleyes2: Jak dla mnie wcale nie jest aż nadto twardy, sprzedawca polecał, więc wzięłam.
Też chcę wziąć kokosowo piankowy ale jeszcze ze sprężynami, one jakoś specjalnie się nazywają. W ikei takie są za 119zł.
No ja dostałam łóżeczko za darmo więc wybrzydzac nie będę, włożę nieco pracy i będzie pięknie:-)

Listę z rzeczami też muszę zrobić... Bo narazie to tak sobie kupuję co mi w ręce wpadnie.

ja zrobię listę może w poniedziałek - postaram się wtedy wszystko wyprać a w we wtorek poprasować i poskładać :)

Ale piękne ciuszki i sprzęty sporo tego macie już wszystkiego :-D
Rsz niezła lista ja np używałam dużo body z krótkim i długim było najwygodniej i do spania pajacyki np co do niedrapek to w ogóle nie zakladalam córci po jakimś czasie miała odcięte pazurki po prostu :-)

reklama
Do góry