reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ania śliczny wózeczek.
A jak będziesz umieszczać w nim maluchy? Każdy będzie miał swoją gondolę/spacerówkę? Który chłopczyk w której będzie? Zastanawiałaś się już nad tym?

Z mężem sie śmialiśmy, ze ten spokojniejszy będzie z tylu :) ale jakos specjalnie nie myślałam, chyba różnie będę ich układać :)

Ania bardzo fajny wózek i naprawdę podobny do mojego :tak:
Marzenka ale wypasione łóżeczko będzie miał Twój synek...

Dziewczyny u was widze przygotowania pelna para a u mnie wozek jeszcze nie zamowiony, nie mam kompletnie pomyslu na fotelik i wierzcie albo nie ale nie mam poki co ANI JEDNEGO kocyka :baffled:

Super zakupy dziewczyny :) ja wczoraj złożyłam zamówienie w aptece i wydaje mi się ze mam już wszystko co będzie na początku potrzebne :) chyba ze na szkole rodzenia dowiem się ze o czymś zapomniałam, ale to mam nadzieje jakieś drobiazgi juz. Szczerze mówiąc bardzo mnie to uspokoiło. Jak tylko przeziębienie mnie pusci to planuje prac i prasować.

Ania 50 z tego co widzę po koleżankach mających dzieci, po pierwszym miesiącu mają całe szafy kocykow bo od wszystkich dostają jako prezenty - kiedy ludzie nie są pewni jaki rozmiar ubranka kupić to biorą kocyk ;) może u Ciebie tez to tak zadziała :)

A macie dziewczyny juz maty i leżaczki bujaczki? Ja właśnie w sobotę oglądałam i nie mogłam się zdecydowac... ani czy w ogóle juz kupowac bo to w sumie nieootrzebne na sam poczatek no ale kiedy potem? Sama nie wiem...

reklama
Renia ja bym nie kupowala, a tym bardziej maty. Ale w razie mam po córce. Moze na prezent dostaniesz a jak nie to kupisz na spokojnie jak sie maly urodzi. Ale to mobe zdanie :)

Do góry