reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Klaudyna ilości to Ty masz ja mam jeden rożek, 2 kocyki minky i 2 cieńsze no i kołderkę a pod czym będzie spał maluszek to się okaże
Klaudyna - ale masz zestaw okryc dla dzidziusia 4 rozki o mamo
Co do mam i tesciowych to tesciowa pomocna ale sie nie wtraca chyba sie mnie boi bo wie ze nie dam sobie w kasze dmuchac. Ale to kochana kobieta jak tylko poprosze to pomoze. Moja mama za to jest typem co to wie najlepiej i wymuszac probuje, przewraca oczami robi miny...no potrafi doprowadzic mnie do szalu. Ale wie ze jak podniose glos to juz przegiela i albo zamilknie albo koncze rozmowe i wychodze. Wie tez ze nie dam soba rzadzic wiec gada ile moze ale coraz czesciej moj wzrok wystarcza by wiedziala ze wskazane jest zamilknac albo odpuscic
Mimo ze obie sa rozne to zadnej nigdy by nie przyszlo do glowy zeby sie do mnie wprowadzic czy robic naloty. Wiedza ze jak chce pomocy to poprosze. Nie nekaja mnie telefonami codziennie nie pytaja po 10 razy czy na pewno nie chce, wiedza ze Nie znaczy nie i nie musze powtarzac. Na poczatku bylo ciezko z moja mama ale teraz sa obie w miare ustawione
Co do mam i tesciowych to tesciowa pomocna ale sie nie wtraca chyba sie mnie boi bo wie ze nie dam sobie w kasze dmuchac. Ale to kochana kobieta jak tylko poprosze to pomoze. Moja mama za to jest typem co to wie najlepiej i wymuszac probuje, przewraca oczami robi miny...no potrafi doprowadzic mnie do szalu. Ale wie ze jak podniose glos to juz przegiela i albo zamilknie albo koncze rozmowe i wychodze. Wie tez ze nie dam soba rzadzic wiec gada ile moze ale coraz czesciej moj wzrok wystarcza by wiedziala ze wskazane jest zamilknac albo odpuscic
Mimo ze obie sa rozne to zadnej nigdy by nie przyszlo do glowy zeby sie do mnie wprowadzic czy robic naloty. Wiedza ze jak chce pomocy to poprosze. Nie nekaja mnie telefonami codziennie nie pytaja po 10 razy czy na pewno nie chce, wiedza ze Nie znaczy nie i nie musze powtarzac. Na poczatku bylo ciezko z moja mama ale teraz sa obie w miare ustawione
klaudynaaa
Fanka BB :)
kochane ja mam tyle po córci starszej, dużo bardzo dostałam, a sama też chciałam coś tam kupić i tak się zebrało ;-) jeszcze sporo mam wam do pokazania jak powyciągam z worków ;-) a jeszcze kupiłam dziś takie naklejki, które będą w kąciku malutkiej nad łóżeczkiem http://patalonia-sklep.pl/images/18/RMRMK2775SCS_3.jpg mam z tej samej firmy w pokoju starszej córci te naklejki są super, bo do wielokrotnego użytku można je układać jak się chce, zdjąć w każdej chwili i w inne miejsce przykleić, zmieniać kompozycje, nie niszczą powierzchni, polecam :-)
reklama
Kicia pilnuje prania
Dokładnie cały czas siedzi i patrzy się na pranie hehehe Jeszcze nie widziała takich ciuszków na suszarce, wszystko dokładnie ogląda