reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Klaudyna super tez sie musze przejsc jak sie jak u nas bedzie dostawa moze cos wychacze :))

A ja dzisiaj kupilam w h%m pierwsze skarpetki i czapeczke wyjsciowa :)) IMG_20151121_185729.jpgIMG_20151121_185755.jpg

Załączniki

• IMG_20151121_185729.jpg
    IMG_20151121_185729.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 80
  • IMG_20151121_185755.jpg
    IMG_20151121_185755.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 82
Same śliczności :-)
Już się nie mogę doczekać kiedy kupię pierwszą rzecz dla mojego skarbka. Planuję kupić pierwszą rzecz po USG połówkowym :-)

Dziewczyny jeżeli chodzi o pierwsze zakupy to jaki rozmiar kupujecie na początek? Dla Majeczki miałam sporo ciuszków w rozmiarze 56 i były bardzo przydatne, bo mała miała 52 cm. Teraz będzie chłopczyk i zastanawiam się, czy nie kupić od razu 62...

Antus ja dla lucji kupowalam nowe wszystko i odrazu 62 i bylo fajnie bo troszke w tym pochodzila ur.3700 i 57 cm a dla wojtka mialam od sasiadki i 56 i 62 i w te 56 miescil sie tylko pare dni dipuki nie zaczal rozprostowywac nozek i tez tylko 62 wchodzilo w gre aburodzil sie 4200 i 57 cm. Teraz odrazu zaopatrzam sie w 62 u mnie raczej niw licze na mniejszego babla. Twoj synek moze byc wiekszynale nie musi ;) moze byc np tylko ciezszy tak jak u mnie ;))

Słodkie te malutkie ubranka.
Antus ja kupowałam i będę kupować 56. Moja córka w 56 sie jeszcE topiła ;) fakt była mała 2700 50cm

Ja kupuje ubranka na 56, nawet moja mama ostatnio kupila trzy sztuki pajacykow w rozmiarze 50 bo były w promocji. Moja corka uirodzila się 52 cm i w 56 się topila.

reklama
Ale piękne te ochraniacze!
Śliczne te malutkie ubranka.
Ja też planuję jak Beata, dopiero po połówkowym USG zrobić pierwsze zakupy. Nie mogę się doczekać!

Do góry