reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny ja juz kiedys wypowiedzialam swoje zdanie na temat ochraniaczy tych poduszek laczonych dla mnie jest to potwornie niebezpieczne ;( ja postanowilam zrezygnowac nawet ze zwyklego ochraniacza klassic na cis takiego NOWOŚĆ Ochraniacz Modułowy (5626082124) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wiem ze powinnyscie sie zastanowic zanim nawkladacie dzieciom do lozeczka takiego czegos. Pisze to tylko z dobrego serca zeby przestrzec was mi tez bardzo sie podobaja te ochraniacze no piekne sa ale nie powinno sie ich kupowac ;(
Ochraniacze do łóżeczka szkodzą - specjaliści zaniepokojeni badaniami. - tatapad

reklama
dziewczyny same cudeńka pokazujecie:tak: co do ochraniaczy mam podobne zdanie jak Bluelovi - poza tym moja córka i tak waliła się głową w szczebelki mimo tych ochraniaczy a jak miała roczek to cwaniara mimo ze materac miała już na samym dole łóżeczka to wkładała nózkę na ochraniacz i się wspinała, maż raz w ostatniej chwili ja złapał

Antus - ja dla córki w większości od razu miałam ubranka na 62, na 56 miałam może ze 2 body i 2 pajace, Nadia urodziłą się 56cm i te ciuszki były na styk także teraz mysle ze tez większość jednak od razu w rozmiarze 62 kupię

Martita - piękne kolory maja te ochraniacze co pokazałaś ale ja bym jednak jeśli już chcesz ochraniacz to poszła w taki cienki prosty, bezpieczniejszy po prostu. Ja jestem panikara i wiem ze bym większość czasu i nocy spędzała przy lozeczku i patrzyła czy mi się dzidzia nie wtula w te poduchy:zawstydzona/y:

ImageUploadedByForum BabyBoom1448268646.135182.jpg
A ja mówiłam ze nie będę ubierać dzieci równo a dostałam od koleżanki. Tak słodko te równe bodziaki wyglądają ze stwierdziłam ze 2-3 ubranka beda mieć równe ;) juz nie mogę sie doczekac achh

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448268646.135182.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448268646.135182.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 66
Dziewczyny macie racje, poszukam czegos plaskiego, takiego jak mieliśmy dla córki, na pewno w te wzory tez cos znajdę.

Ania a ja mysle ze co jakiś czas ubrac bliźniaków tak samo to nawet fajnie :-)

W pełni zgadzam się z bluelovi.
Mija urodziła się 56 cm i te na 56 jeszcze były zbyt duże. Na 62 to by się utopila. Ja tez nie jestem fanka wywijania rękawów albo zakładania skarpet żeby stopki się nie zsuwały więc jakieś mniejsze też pewnie kupię.

Ostatnia edycja:
piękne ciuszki, co do rozmiarów to ja kupuję różne, mam wiele ciuszków po córci więc kupuję dla przyjemności bardziej ;-) ale mam i takie 56 i takie 62 i z każdych skorzystałam przy córci bo urodziła się malutka

reklama
Do góry