reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

to moje najnowsze nabytki :) kocyk i butelki dopadłam na przecenie w mothercare, a ciuszki wylicytowane z ebay :)

Załączniki

• 1447675963043.jpg
    1447675963043.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 1447675982235.jpg
    1447675982235.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 78
  • 1447675996522.jpg
    1447675996522.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 79
  • 1447676011612.jpg
    1447676011612.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 69
  • 1447676026792.jpg
    1447676026792.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 1447676039373.jpg
    1447676039373.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Jezu, dziewczyny, jakie piękne te ciuszki co już macie dla swoich maluszków. Ja jeszcze nic nie mam. Mam zamiar kupić pierwszą rzecz pod koniec miesiąca, jak już będę pewna (mam nadzieję ze pewna...) co do płci dzieciaczka.
Moja siostra tylko czeka na hasło ode mnie kiedy będzie mogła dać mi trochę ciuszków po swoim synku. Nawet jeżeli rzeczywiście będzie to dziewczynka, to na pewno da mi trochę ciuszków, takich "uniwersalnych".
Już nie mogę się doczekać :-)

Ja musze się zabrać za przeglądanie rzeczy po corce, caly czas wydaje mi się ze jeszcze tyle czasu zostało... Ubranek dokupię pewnie jeszcze kilka sztuk body i będzie ok.
Zastanawiam się nad kombinezonem na wyjście, chyba taki polarowy wystarczy??
O takim myslalam
beznazwy.jpg

Załączniki

• beznazwy.jpg
    beznazwy.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 77
Martita - w zupełności wystarczy, też mamy z córką już upatrzony podobny polarkowy:-) nie ma co przegrzewać dzidzka, jak będzie chłodno to można grubszy kocyk albo pokrowiec do fotelika nałożyć na wyjscie

Ogladalam go w sklepie, on nie jest bardzo gruby wiec chyba będzie w sam raz...

A wiecie, ze ja jakos dalej nie mogę uwierzyć w 100%, ze to dziewczynka po tej zmianie :baffled: tzn. boje się kupować rozowe ubranka, w piątek po polowkowym jak kupiłam to pochowałam paragony, gdyby się okazało ze będzie jeszcze jedna zmiana plci to 5 grudnia mamy jeszcze echo serca, tam tez może cos powiedzą odnośnie plci i ewentualnie zdazylabym zwrocic :-D

reklama
Na wyjście też mam taki polarkowy właśnie :)
milka ale piękne ciuszki! aż żałuję że ja wszystko mam teraz mi się moje nie podobają :-D

Do góry