reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

a co myślicie o takich wózkach:
1) MIKRUS WÓZEK VENEZIA 3w1 MEGA ZESTAW (5716150056) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
2) WÓZEK DZIECIĘCY VERDI SONIC 3W1+TORBA +GRATISY !!! (5745386112) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. mojej córci się podoba ten czerwono-czarny i mówi ze dobry będzie dla siostry i dla brata i ze tylko ten i żaden inny:-D
Obiecałam jej ze będzie wybierac z nami wyprawkę ale widze ze tak wymusza ze szok, musimy ją jakoś utemperować, a okiełznać moją mała diablicę jest baaardzo ciężko:-)
Co myślicie o wózkach? Ma ktoraś z Was jakieś doświadczenie z tymi wózkami?

reklama
to fajnie ze na coś się link przydał:-) mi tez się ten bardziej podoba, córka uparła się na tamten, a mąż to wiadomo, jemu obojętnie, najlepiej byle nie za drogo;-) ech faceci:-D

venezia super :tak: ale ja chce bardziej intensywny zielony, a poza tym muszę mieć wózek z dużym koszem bo mamy dosyć daleko sklep więc żeby jak najwięcej się zmieściło ::-D

Ostatnio nawet ten mi się dosyć podoba, ale chciałbym z montowanym nosidełkiem, bo większość czasu będę sama dzieckiem i wydaje mi się że wtedy będzie mi łatwiej

IMG_20151116_094713.jpgIMG_20151116_094108.jpg

To moja skromna kolekcja :-p

Załączniki

• IMG_20151116_094713.jpg
    IMG_20151116_094713.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 197
  • IMG_20151116_094108.jpg
    IMG_20151116_094108.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 197
MI też się podoba bardziej ten Mikrus ale córa nie odpuszcza i już tatusia urobiła na ten drugi czerwono-czarny:baffled: mowi teraz ze najwyżej będzie głosowanie...w którym wiadomo ze przegram:baffled: na razie biorę na przeczekanie, może zapomni:-D

Kasiunia - wow kolekcja już całkiem niezła:tak: ja mam tylko ten dresik szaro-różowy co niedawno kupiłam, ale jak się okaże jednak chłopczyk to raczej się nie przyda:-D także na razie czekam na potwierdzenie i nic nie kupuje, nawet nie chodze po sklepach żeby mnie nie kusiło:-D

reklama
Kasiunia...to ty tez już sporo ciuszków nazbierałas..ja mam dosłownie troszkę...czekam bo koleżanka obiecała mi dać całe pudła ciuszków tylko nie wiem kiedy:(nie chce kupować zbyt duzo...śliczne te ubranka:)

Do góry