reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Sweetka no ja bym die chyba nie zdecydowala na taki model po puerwsze jest brzydki a co najwaznuejsze nie da sie dzidzi miec przodem do siebie ?? Ja zaplacilam 450 za x landera xq rocky uzywanego do tego dokupie gondole za 150 wiec to juz 600 + moja dostawka boczna 600 bo uzywek nie widzialam to daje sume 1200 zl wiec nie tak zle chyba ;))

a ze brzydkie to jedno. ja nie mówie ze to musi byc ten model, wspomniałam tylko o rozwiązaniu :) ale dzidzia przodem do ulicy to tez nie jest dla mnie dobre rozwiazanie a o nim nie pomyślałam, zwłaszcza jeśli chodzi o noworodka.

reklama
Mi sie podobaja takie 'solidniejsze' wozki, ciezsze, z pompowanymi kolami, tylko nie wiem czy nie bede musiala odpuscic bo mieszkamy na czwartym pietrze bez windy... W ostatecznosci bede zostawiac wozek w bagazniku ale samochod jest co drugi dzien uzywany przez partnera wiec nie zawsze wchodziloby to w gre.

Jesli chodzi o modele konkretne to jestem zielona, dopiero zaczelam czytac na temat wozkow, moze z czasem jakies rozwiazanie przyjdzie :)

Mi sie podobaja takie 'solidniejsze' wozki, ciezsze, z pompowanymi kolami, tylko nie wiem czy nie bede musiala odpuscic bo mieszkamy na czwartym pietrze bez windy... W ostatecznosci bede zostawiac wozek w bagazniku ale samochod jest co drugi dzien uzywany przez partnera wiec nie zawsze wchodziloby to w gre.

Jesli chodzi o modele konkretne to jestem zielona, dopiero zaczelam czytac na temat wozkow, moze z czasem jakies rozwiazanie przyjdzie :)

to mamy bardzo podobnie:) i w temacie mieszkania ( pietro i bez windy) i zostawiania wózka w samochodzie( moje blokowe kolezanki wszystkie tak robią) no i w temacie wózków dopiero zaczełam własnie 2 dni temu:) mam niezły mętlik w głowie:szok:

Oh ja szperam w necie i szukam wózka...gust mi sie zmienil i upodobanie...wydawało mi sie ze już mam wózek upatrzony a teraz szukam innego...ale za nic nie moge znaleźć czegoś podobnego do tych wózków w Pl ...poważnie myśle zeby moze kupić w Pl z wysyłka tutaj...nie wiem jaki koszt miałby być ...nie chce wydać wiecej jak przelicznik 300-400$...piekne sa te wózki w Polsce

A ja kupiłam w końcu 4ubranka :)nareszcie....nie szaleje z ubrankami bo koleżanka ma dla mnie duzo po swoich synkach wiec moze sie załapie na darmowe wyposażenie szafy mojego maluszka...:)na odbiór ze szpitala kupie cos nowego i białego...lubię białe ubranka na wyjście maluszka do domu:)chce zamówić u mamy kilka polskich śpioszków takich tradycyjnych :)

Moje dzieci w 90%maja używane ubrania ..ja tez...:) moze pojadę dziś do sklepu z używanymi ubraniami i cos wyszperam dla dzieci:)wole kupić używane w bardzo dobrym stanie niz nowe gorszej jakości ;)

Marzenka ja malemu tez czesto kupuje uzywane ale nie wszystko. Najczesciej spodenki i bluzki. Czasami tak sie ubrudzi ze ciuch idzie do smieci bo nie ma szans na odepranie.

marzenka a jednak nie wybrałas jeszcze wózka, ja jeszcze czekam może coś z nowej kolekcji pojawi się w 2016 roku. Zamierzam kupic wózek w lutym...
Ja tez lubię poszperać w używanych ubrankach, można takie cudeńka wybrać:tak:

Wczoraj probowalam podsumować ile kasy musimy jeszcze wydac w związku z nowym potomkiemi w polowie odechcialo mi się liczyc :-) chyba już pora zacząć na poważnie rozgladac się za droższymi rzeczami.

reklama
Do góry