reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Polozna mówiła nam że do 3 msca nic nie mamy mu robic przy tym siusiaku wiec na sam początek chociaz tyle mniej do zapamiętania:) pozniej tlumacze sobie że juz będę po wizycie u pediatry wiec może mi wytlumaczy co i jak dalej robic :)

reklama
Planuję dzisiaj podjechać do siostry po resztę ciuszków bo mówiła że już naszykowała, to popołudniu porobię zdjęcia i pochwalę się Wam. Już nie mogę się doczekać :biggrin2:

Jeej ciężka sprawa z tym siusiakiem:D
Kurczę mówicie linomag najlepszy do codziennej pielegnacji? Coś będę musiała kupić bo narazie kupiłam sudocrem. Myslalam ze opakowanie 250g jest dużo mniejsze a nie taki słoik;) oto moje dzisiejsze zakupy ale się cieszę:)
bffcc5adfdf6febb2a9f97aade2e2028.jpg

Ja spać po nocy nie mogłam bo mnie jakiś ból czy skurcz w krzyżu złapał aż się obudziłam przestraszona- po magnezie przeszło, ale zaczęłam w necie wyczytywać o tym napletku... To mi dziewczyny oczywiście nie chodziło o to żeby coś na siłę robić, żadnego ciągnięcia czy szarpania tylko delikatnie naciągać i też Damian miał nie pamiętam już ile ale myślę że z dobre pół roku i to szło gładko więc mam nadzieję że u młodszego też gładko będzie schodzić a dopiero jeśli nie to się do lekarza z tym wybiorę ale myślę że lepiej profilaktycznie lekko zsuwać niż żeby potem się jakieś stulejki robiły czy stany zapalne.... Ale nic na siłę!

reklama
U nas dzisiaj pranie wszystkiego, jutro prasowanie, ach nie mogę się doczekać:D

A powiedzcie na jaki rozmiar mam kupić te pierwsze czapeczki do szpitala? Dla mnie te rozmiary czapeczek i skarpetek to czarna magia, a żadko w opisie jest 0-3 m-ca

Do góry