reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita pewnie. Po to tu jesteśmy aby dzielić się opiniami.
Jeszcze się upewnie- ja pisze o maści Linomag zielony a nie o kremie w różowym słoiczku. A ty co w takim razie polecasz do codziennej pielęgnacji?

reklama
klaczek ja nie smarowalam pupy po kazdej zmianie pieluchy, mniej więcej tak co 3 pieluchę kremowalam. Teraz wynalazlam krem z Rossmanna na odparzenia, ale musze sprawdzić w sklepie czy nadaje się od pierwszych dni zycia i czy na pewno nie ma tego tlenku cynku. A na ewentualne odparzenia kupiłam juz Bepanthen.

Słuchajcie a ten bepanthen to który? Bo widziałam 3 rodzaje: zwykły sensitive i extra. Nie wiem gdzie ale chyba u sroki właśnie czytałam że ten ostatni najlepszy ale jakoś nie mogę zdecydowac

No fakt sudocrem mocny ja też częściej bepanthenem jednak smarowałam przy podkreślam zaczerwienieniu na zwykłą pupę zwykły krem przy Damianie Nivea czy linomag rozowy.. ale teraz kupie hipp

Tez nie wiedzialam ze tyle tego. Dzis ba stronie rossmana patrzulam troche na kosmetyki i mleko jak cenowo itd to widziakam ze bephanten bodajze po 46zl. Kurcze wydawalo mi sie ze mniej placikam no ale bylo to lata temu;) zobacze jeszcze jak cenowo w doz bo jestem tam gosciem min raz na tydzien

W doz chyba taniej z tego co widze. Jej dobrze ze nam na odparzona pupcie linomag sluzyc bo kosztuje w doz tylko 5.50 :)) wiecie co u mnie cora pare razy tylko odparzona za to synek dosc czesto ,polozna moowila ze chlopcy maja kwasniejszy mocz i ostrzejsze kupki . jak u was?

reklama
Do góry