reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Generalnie to ja jestem zielona co do rzeczy które potrzebuje i pielęgnacji dzidziusia ale naszczęście mam przyjaciółkę od której dostane mase rzeczy bo między naszymi synkami będzie rok różnicy. Chciałabym nie kupować zbędnych rzeczy więc zanim cokolwiek kupię pytam jej czy mi się przyda:laugh2: no i po problemie.
Jeśli chodzi o skórkę to ja będę delikatnie ściągać, chcę uniknąć późniejszych problemów z siusiakiem bo mojej drugiej znajomej synek miał straszne problemy i bardzo cierpiał.

reklama
reklama
Dziewczyny, oto zdjęcia reszty ciuszków jakie otrzymałam dzisiaj od siostry :biggrin2:

Załączniki

• DSC_0005.JPG
    DSC_0005.JPG
    108,5 KB · Wyświetleń: 73
  • DSC_0008.JPG
    DSC_0008.JPG
    153,7 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC_0010.JPG
    DSC_0010.JPG
    149,7 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0011.JPG
    DSC_0011.JPG