reklama
A gdzie zamawiasz taki zestaw startowy?? Moge Cie prosic o link?Oj kochane wreszcie was nadrobiłam czytać... tyle tematów przez 2 dni..... jeśli chodzi o butelki ja planuje kupić zestaw startowy naturaln z aventu, bo butelki mi podpasują jakby co pod laktator....generalnie pod koniec tygodnia będę robić większe zakupy do dziecka....
rsz91
Fanka BB :)
na allegro obserwuje.... w sklepie stacjonarnym u nas 113zł http://allegro.pl/avent-philips-zestaw-startowy-natural-butelka-260-i5732598336.html nad tym się zastanawiam, chyba , że znajdę jeszcze coś taniej
Kitki dada sie zmienila od kad twoja mala urosla swietne sa )
Ja kupilam pierwsza paczke pampersow w promocji ale pewnie dade bedziemy kupowac przy okazji zakupow w biedronce
A dady mają te malutkie od 2-5kg? Wydawało mi się, ze widziałam już te większe takie jak 2 u pampersa
Milady zglupialam ale chyba tak musialabym sprawdzic ) moje dzieci zawsze nosily pampersy ja ani jednej paczki nie kupilam nigdy bo tesc z norwegi przywozil kartonami dopiero jak sie twsciowi praca tam skonczyla to przestal przywozic ale wojtek juz na rozm 5 byl wiec sama jestem jak te malutkie sie sprawdza
Rsz fajny zestaw )
Rsz fajny zestaw )
reklama
jak Maja się urodziła to próbowaliśmy dady z biedronki, pileuchy z rossmana i pampersów zielonych. Te ostatnie zostały z nami do końca. Dużo ludzi chwali sobie dady, ale ja zawsze po zdjęciu pieluszki dotykałam i sprawdzałam co czuje pupka Majki. Przy pieluchach z biedronki miałam mokrą rękę, a przy pampersach było sucho i to dla mnie wystarczyło, żeby zostać przy nich.