reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja krem do buzki. I emulsja do kapieli. Z reguly jest to od razu do mycia ciala i wloskow. I finito.
Moze balsam ale nie wiem. Moja dermatolog mowila zeby za duzo nie smarowac ze skora musi sie sama bronic i zeby nie przyzwyczajac

reklama
Ja kupie chyba taki krem do pupy z Babydream a na ewentualne odparzenia mam Bepanthen. Plyn do kąpieli z Hipp. I jeszcze krem na słońce ale nie myślałam nad marka.

Żel do mycia hipp, krem na każdą pogodę Nivea do buzi i krem do pupy hipp. I Finito :) Olej kokosowy co najwyżej żeby czasem posmarować całe ciałko lub dodać do kąpieli. O na słońce tez jakiś musze poszukać co na opinie dobre.

Hej :)
- Ja kupuję smoczki i buteleczki Lovi, bo z Majką kupowałam i byłam bardzo zadowolona a jak coś dobre, to po co zmieniać :) Chyba z każdej firmy znajdzie się coś odpowiedniego. Laktator też miałam z Lovi.
- Stanik w poprzedniej ciąży kupiłam sobie w sklepie z bielizną ciążowa i zapłaciłam za niego 140 zł i w sumie zaraz po ciąży zrobił się taki szmatkowaty, chyba więcej nie zaszaleje. Wtedy kupowałam 80E a teraz chodzę w takim który kiedyś kupiłam przez przypadek za duży i w tym szmatkowatym, bo choć jakoś super nie wygląda, to jest mega wygodny :)
- a jeżeli mowa o kosmetykach, to w sumie nie wiem co będziemy kupować. Maja urodziła się z przesuszoną skórą, bo miałam małowodzie i trzeba było ją ratować tłustymi kremami, linomagiem i kąpać w natłuszczających olejkach, bo skóra jej dosłownie schodziła i takie było zalecenie. Ale teraz nie wiem czy powinnam kupować, czy nie...

Przed chwila przyszla pościel minky ktora szyla dla mnie koleżanka, cuuudoooo
Tylko kolory sa zywsze niż na zdjęciu :)

Załączniki

• WP_20160121_11_05_10_Pro.jpg
    WP_20160121_11_05_10_Pro.jpg
    972,5 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry