reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja tez lubiłam te bawełniane. Zresztą w październiku to i tak sweter i kurtka wiec nie widac. A te z fiszbinami to i tak miseczkę miękka kupowalam bo jak dodałam wkładki to biust gigant. Można kupić tez normalny co ma odpinane ramiączka.
A w hm fajne są, dobre gatunkowo. Teraz promocje to może warto się skusić. Ja liczę ze biust juz nie urośnie bo zauważyłam dziś nie rozstępy a popękane naczynka.
Co do koszul to w pepco lub textil market są niedrogie. Z guziczkami. Z córcia jak byłam w ciąży to po 10 zł kupilam.

reklama
Kurde mikulinka wspolczuje ze nie mozesz nigdzie dorwac stanika ;/

Ja zakupic musze do karmienia w zwyklych nie dalabym.rady za duzy mam.biust i ciezko on zniosl raz podczas karmienia wizyte w zwyklym z fiszbinami ;( ja moge z dusza na ramieniu dziewczyny polecic alles by mama cudne sa i jakie wygodne ;)

duża baba nie jest fajnie być i do tego z takimi donicami ( ciężar nosisz non stop i kręgosłup siada ) no i problem ogólnie z ubraniem .... bo co z tego niby sa "duże rozmiary " ale babcine ..
no do babci to mi jeszcze troszkę brakuje .. kiedyś opierniczyłam młoda laskę sprzedająca staniki ...
( nerwowo już nie wytrzymałam ).... pytam się :
- czy ma pani na mnie stanik podaje rozmiar
- .... owszem podała ale taki wiecie babciny wsiowy ...
- pytam się jej czy by swojemu mężowi w takim się pokazała
- powiedziała ze nie ...
kurtyna

Wierze ze rozmiar to problem. Wszystko robią na drobne dziewczyny. Moja mama ma 170 cm i tez ma problem ale z długością. Wszystkie spodnie czy rękawy często są przykrotkie. A przecież wzrost nie aż taki żeby był problem.
Ja doszedł D ale w Esotiq to chyba G mi wypada. Bo taka rozmiarówka. I tez jest problem a bardzo lubię ich bieliznę.
Powodzenia Mikulinka. Coś w końcu się znajdzie. Pomyślałam w c&a bo tam jest większa bielizna ale nie wiem jak cenowo.

Klaczek - ja kupuje w esotiq takie polmiekkie tylko na fiszbinach i wtedy sie mieszcze w E F bo te sztywne to takie push upy ze nie wiem jaki rozmiar musialabym miec;)
Ja mam 173cm i ciagly problem z rekawami z ich dlugoscia. Kupuje bluzki z rekawem 3/4 bo tak to wygladam jak w spranych za malych:( spodnie biore dlugosc 34 i jest ok ale np. W Zarze to wszystkue jeansy za krotkie tak szyja:mad:

reklama
Ja też mam problem ze stanikiem , teraz mam 70G stanik do karmienia na pewno przez internet kupię....
Powiedzcie mi jakie konkretnie kosmetyki kupujecie do naszych malestw ( nie chodzi mi o nazwe firmy ) tylko nie wiem np. emulsja do kąpieli itp. co kupujecie ?

Do góry