reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
I ja też kupilam wczoraj wózek. Ale używany i całkiem inny niż na początku chciałam. Ale pochwalę się jak już przyjdzie przesyłka żeby się nie okazało że kota w worku kupilam. W końcu stanęło na Mutsy 4Rider. Poszlam za rada Kitki ze i tak w gondoli nie utrzymam dziecka nie wiadomo ile wiec w sumie wrzesien/ pazdziernik bedziemy sie przesiadac do spacerówki to nie muszę mieć bardzo dużej gondoli. No i w zasadzie odpadaja kombinezony i cieple koce. Przy pierwszej córci bardzo chciałam ten model Mutsyale jakoś stanęło na innym. I tym razem postanowiłam zaryzykować i kupić Mutsy
Mam możliwość zwrotu i gwarancji kilka miesięcy. Więc jak będzie coś nie tak to odesle.

I ja też kupilam wczoraj wózek. Ale używany i całkiem inny niż na początku chciałam. Ale pochwalę się jak już przyjdzie przesyłka żeby się nie okazało że kota w worku kupilam. W końcu stanęło na Mutsy 4Rider. Poszlam za rada Kitki ze i tak w gondoli nie utrzymam dziecka nie wiadomo ile wiec w sumie wrzesien/ pazdziernik bedziemy sie przesiadac do spacerówki to nie muszę mieć bardzo dużej gondoli. No i w zasadzie odpadaja kombinezony i cieple koce. Przy pierwszej córci bardzo chciałam ten model Mutsyale jakoś stanęło na innym. I tym razem postanowiłam zaryzykować i kupić Mutsy
Mam możliwość zwrotu i gwarancji kilka miesięcy. Więc jak będzie coś nie tak to odesle.
Super ile dałaś? Kupiłaś na OLX , allegro ?

Kupiłam na Allegro. Dałam 1150 za zestaw 3x1. Fotelik mam swój więc ten będzie albo do drugiego auta na wszelki w albo fo sprzedam. Kolor Deep Purple - fiolet. Może uda mi się wrzucić fote z aukcji.
Trochę się boję czy przyjdzie taki jak na zdjęciach bo ja dość rzadko kupuję przez neta i używane. Ale przy Was zaczęłam bo szkoda mojego czasu i zdrowia na lażenie po sklepach. Ja przy córci pierwszej miałam dwa wozki i obydwa sprzedałem i Ci którzy je ode mnie kupili byli bardzo zadowoleni. Więc wszystko dla ludzi. Może i ja będę zadowolona :biggrin2:

Trzymajcie kciuki żeby przyszedł taki jak na zdjęciach i sprawny

Załączniki

• 5912229219_1.jpg
    5912229219_1.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 75
  • 5912229219_2.jpg
    5912229219_2.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry