reklama
Ewe1982
Fanka BB :)
I ja też kupilam wczoraj wózek. Ale używany i całkiem inny niż na początku chciałam. Ale pochwalę się jak już przyjdzie przesyłka żeby się nie okazało że kota w worku kupilam. W końcu stanęło na Mutsy 4Rider. Poszlam za rada Kitki ze i tak w gondoli nie utrzymam dziecka nie wiadomo ile wiec w sumie wrzesien/ pazdziernik bedziemy sie przesiadac do spacerówki to nie muszę mieć bardzo dużej gondoli. No i w zasadzie odpadaja kombinezony i cieple koce. Przy pierwszej córci bardzo chciałam ten model Mutsyale jakoś stanęło na innym. I tym razem postanowiłam zaryzykować i kupić Mutsy
Mam możliwość zwrotu i gwarancji kilka miesięcy. Więc jak będzie coś nie tak to odesle.
Mam możliwość zwrotu i gwarancji kilka miesięcy. Więc jak będzie coś nie tak to odesle.
Lusinda890
To dobrze że już wózki wybrane i kupione trochę mniej na główce.
A te organizery to chyba przegapilam
A te organizery to chyba przegapilam
rsz91
Super ile dałaś? Kupiłaś na OLX , allegro ?I ja też kupilam wczoraj wózek. Ale używany i całkiem inny niż na początku chciałam. Ale pochwalę się jak już przyjdzie przesyłka żeby się nie okazało że kota w worku kupilam. W końcu stanęło na Mutsy 4Rider. Poszlam za rada Kitki ze i tak w gondoli nie utrzymam dziecka nie wiadomo ile wiec w sumie wrzesien/ pazdziernik bedziemy sie przesiadac do spacerówki to nie muszę mieć bardzo dużej gondoli. No i w zasadzie odpadaja kombinezony i cieple koce. Przy pierwszej córci bardzo chciałam ten model Mutsyale jakoś stanęło na innym. I tym razem postanowiłam zaryzykować i kupić Mutsy
Ewe1982
Kupiłam na Allegro. Dałam 1150 za zestaw 3x1. Fotelik mam swój więc ten będzie albo do drugiego auta na wszelki w albo fo sprzedam. Kolor Deep Purple - fiolet. Może uda mi się wrzucić fote z aukcji.
Trochę się boję czy przyjdzie taki jak na zdjęciach bo ja dość rzadko kupuję przez neta i używane. Ale przy Was zaczęłam bo szkoda mojego czasu i zdrowia na lażenie po sklepach. Ja przy córci pierwszej miałam dwa wozki i obydwa sprzedałem i Ci którzy je ode mnie kupili byli bardzo zadowoleni. Więc wszystko dla ludzi. Może i ja będę zadowolona
Trzymajcie kciuki żeby przyszedł taki jak na zdjęciach i sprawny
Trochę się boję czy przyjdzie taki jak na zdjęciach bo ja dość rzadko kupuję przez neta i używane. Ale przy Was zaczęłam bo szkoda mojego czasu i zdrowia na lażenie po sklepach. Ja przy córci pierwszej miałam dwa wozki i obydwa sprzedałem i Ci którzy je ode mnie kupili byli bardzo zadowoleni. Więc wszystko dla ludzi. Może i ja będę zadowolona
Trzymajcie kciuki żeby przyszedł taki jak na zdjęciach i sprawny
Załączniki
reklama
A sprawdzily sie?mozesz zdjecie podeslac ja to wyglada?Piszecie o takich organizerach materialowych? Ja miałam z Ikei takie plastikowe, wieszane na łóżeczko i teraz chyba tez takie kupie.