reklama
Lusinda890
Fanka BB :)
Jak jest możliwość wyboru dwóch kolorów to też bym to zmiksowała ja mam gondole czerwoną a spacerówkę szarą z czerwonymi wstawkami
Przyjechał kurier i przywiózł paczuszkę Moje pościele, prześcieradełka i kocyk. Czekam jeszcze na rożek ale to dopiero wysłali więc za 2 dni będzie pewnie. Nawet podobają mi się, w rzeczywistości kolory są bardziej nasycone. Na początek i tak założę tą z szarym żeby maluszek oczopląsu nie dostał od tych zwierzątek
Przyjechał kurier i przywiózł paczuszkę Moje pościele, prześcieradełka i kocyk. Czekam jeszcze na rożek ale to dopiero wysłali więc za 2 dni będzie pewnie. Nawet podobają mi się, w rzeczywistości kolory są bardziej nasycone. Na początek i tak założę tą z szarym żeby maluszek oczopląsu nie dostał od tych zwierzątek
Załączniki
klaczek2004
Lusindai jak gatunkowo? Bo ja myślałam o takiej jak masz szarą, tylko z niebieskim zamiast zieleni. Przypomnij proszę nazwę spzredajacegp.
Lusinda890
Szary z niebieskim zamówiłam rozek bo z zielonyn nie było
Sprzedawca milon. Pościel kosztowala 25 zł i jak dla mnie to jestem zadowolona. Dość gruby materiał i bardzo miły i mięciutki w dotyku. Jeszcze ciekawe jak po praniu będzie się prezentował no ale ważne żeby nie był sztywny dla maluszka.
Sprzedawca milon. Pościel kosztowala 25 zł i jak dla mnie to jestem zadowolona. Dość gruby materiał i bardzo miły i mięciutki w dotyku. Jeszcze ciekawe jak po praniu będzie się prezentował no ale ważne żeby nie był sztywny dla maluszka.
Lusinda890
60 na 120 zamawiałam. Na początku też takie drogie oglądałam ale mi przeszło bo za dużo wydatków się nazbierało na raz. Nie wiem czy takiemu maluszkowi robi.różnicę jaki kolor ma pościeli i czy jest na niej postać z bajki ktorej on nawet nie zna sobie wolałabym jakąś jednokolorowa kupic ale mój k. twierdzi że to dziecko i musi mieć trochę koloru w życiu
Bylam dziś jeszcze materace do łóżeczka obejrzeć i nawet miło się zaskoczylam bo piankowokokosowe po 70 zl mają a ja liczylam ze z 150 bede musiala wydac
Bylam dziś jeszcze materace do łóżeczka obejrzeć i nawet miło się zaskoczylam bo piankowokokosowe po 70 zl mają a ja liczylam ze z 150 bede musiala wydac
reklama
klaczek2004
Dzieki Lusunda. Ja właśnie tak gdybam nad tą pościelą. Chce zestaw z organizerem i falbanką maskującą i rozkiem. To i tak ponad 100 wyjdzie. Nie mogę się zdecydować. Kitki i wózek wybrałaś?