reklama
Ja wlasnie mialam taki fotelik z zestawu 3w1 dla luski i dla mnie porazka i male to gowno takie .no ale nie mialam rozeznania wtedy,dla wojtka maxi cosi mialam teraz tez dorwalam maxi cosi prawie nowka z babka rozmawialam to oni sprzedawali bo ten model nie byl kompatybilny z ich wozkiem .
Poliana cudowne lozeczko ) wy to macie pieknie tyle kobietek w domciu )a co do wozka to nie daj sie kupcie szybciej
Poliana cudowne lozeczko ) wy to macie pieknie tyle kobietek w domciu )a co do wozka to nie daj sie kupcie szybciej
renia1321
Fanka BB :)
Damian jeździł z 6-7msc w gondoli bo miała właśnie takie oparcie podnoszone i gondola w takko jest naprawdę duża bo np w x-landerach to wiem ze koleżanki moje tez szybciej się przesiadaly. A fotelik ja mam z wózka 3w1 z parasolki Hauck a specjalnie sprawdzałam to ma 4 w testach wiec to jest dobra nota
klaczek2004
Fanka BB :)
Moja z października i cala zimę przejezdzila w gondoli. A mamy x landera. Co dziecko to inaczej. Ja takiego malucha jakoś w spacerowce nie widzę.
O jakie słodkie!łóżeczko księżniczki :-)Ja póki co wybrałam łóżeczko: http://www.sklep-tosia.eu/klups-ksiezniczka_p1479
Poza tym nie mam pojęcia... Wózki pewnie pojedziemy oglądać ale mój M "ma czas" i pewnie stanie na tym,że sam kupi wózek jak ja będę na porodówce :-[
reklama
Wpadłam dziś w szał zakupów. Boję się zerknąć na stan konta. W samym Smyku na ubranka, kocyki itp. wydałam 350 zł do tego kupiłam fotelik maxi cosi z bazą isofix i zamowiłam kołyskę przez Internet... Padam z nóg ale to wszystko takie śliczne Wrzucam kilka fotek z ubrankami
Załączniki