reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Juz po pierwszej nocy z poducha motherhood :) faktycznie jest odrobinę twarda albo wysoka - nie wiem jak to określić. Zajmuje dużo miejsca w łóżku - mina męża bezcenna ;) nie jestem pewna czy dobrze ją ułożyłam Bo w zasadzie miałam podparcie tylko pod głowę /kark i między kolanami. Zastanawiam się czy po prostu dwie zwykle poduszki nie dałyby tego samego efektu. Na plus jest to ze można się naprawdę fajnie wtulic ;) na pewni musze się do niej jeszcze przyzwyczaić ale zamierzam z nią spać. Aaa i jeszcze trudno mi się było z niej wyplątac jak chciałam w nocy do łazienki bo mamy male łóżko i nie miałam gdzie jej odsunąć ;)

Ale recenzja długa mi wyszła ;D

Fenika ja mam swoją kołdrę i wlasnie tak sobie ja podkładam miedzy nogi brzuch i pod kark chyba ten sam efekt ;P

Bluelovi to nowa gondola z turkusem bardziej mi się podoba, kokory w moim guście :-)
Maja wózek bardzo fajny, ale czarnego koloru osobiście bym nie wybrała.
Fenika mi cały czas mąż poduszkę zastępuje :p jak mi nie wygodnie w innych pozycjach, bo lubię spać na brzuchu to nogę na niego zarzucę i jest ok :p

Dlugo zastanawiałam się nad kolorem ale stwierdzilam ze jednak wybiore ciemny kolor bo nie bede sie wkurzac ze.np. ubrudzil sie od bagażnika.ma czerwone dodatki i torbe tez czerwona dokupie wiec moze nie bedzie tak zle :p
Fenika myślę że mina męża była bezcenna.ta podusia nie jest mala ;-) ja obkladam sie poduszkami jaskami i kołdra miedzy nogi :-) a jak za bardzo przekrece sie na brzuch moje dziecię zaraz mi przypomina kopniakiem halo ja tam jestem :p

Haha to moj maz dzis rano uwalil lapsko na moim brzuchu jak mu maly kopnal to sie obudzil :)

Dzieki dziewczyny juz sie nie moge doczekac az maksiu bedzie jezdzil w tym wozku ;))

My mamy taki , zdjecie chyba z olx.
Śliczne macie te wózeczki. Ale wybór faktycznie trudny, bo wszystko trzeba brać pod uwagę.
Bluelovi ta gondola z turkusem też mi się bardziej podoba, może dlatego że pomarańczu nie lubię:p

Załączniki

• 326106531_1_644x461_wozek-x-lander-x-move-antarctica-dwa-foteliki-maxi-cosi-torba-pruszkow.jpg
    326106531_1_644x461_wozek-x-lander-x-move-antarctica-dwa-foteliki-maxi-cosi-torba-pruszkow.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Klaczek - to xa czy xmove? Kupiliscie uzywany? Jesli tak to mniej wiecej po ile chodza? Ja ostatnio szukalam na olx to takie 3w1 z tych nowszych wlasnie z czarnymi kolami to po 1000-1300 nawet:oops: maz powiedzial ze tyle za uzywke nie da i jyz lepiej nowy.
Sa tansze za ok 600 ale to te stare xa ze szprychami ja taki kupowalam w 2008 dla corki. Nie chce takiego no przechodzone to pewnie po 2 dzieci. Te z nowszych kolekcji to drogie

Do góry