reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ja ogólnie butów Bartka chyba nie lubie, Patryk miał 2 pary takich pełniejszych sandałków i po sezonie noszenia na zmainę są bardzo podniszczone, jak porównam to do ecco, geoxów, czy adisasó to widać różnicę bardzo, nawet sieciówki wg mnie są lepsze.
a powiedzcie dziewczyny odnośnie kapci? bo my mieliśmy z ccc potem ze smyka, i bardzo wkładki się szybko odrywają, podwijają i jakoś też nie trafiłam na coś dobrego jeszcze :)

a co do rozmiarów butów to własnie przeszliśmy na rozmiar....26!!!!:szok::szok::szok: 4latek sąsiadki ma taką stope :)

reklama
26? :szok::szok::szok: to rzeczywiście duże stopy mają Wasi chłopcy ;-) Alicja ma 22 :-D więc do 26 może do 4 r.ż dojdzie.

MArgeritko,Baska noz to Wasi panowie stopy mają ;-)

U nas 22, choć sandały z ccc przed wakacjami kupowałam 21 i zapasu troszke mamy ;-)

Moja Hanulka też obecnie nosi 22, ale te Nelli Blu rozm 22 (2610804080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. okazały się za wąskie i za małe, Chętnie się ich pozbędę :) Na żywo są bardzo ładne.

a tak generalnie kupuję głównie ecco, geox Pod koniec wakacji w jednym ze Szczecińskich salonów była wielka wyprzedaż tych butów (były po 70zł!), i obecnie od rozm 23 do 25 czekają w szafie na Hankę :)

Co do kapci testowaliśmy tylko Befado - 5+ za jakość oraz te ze Smyka - faktycznie szybko oddziela się wkładka, ale i tak mała bardzo lubi w nich chodzić.

Teraz nosi kapcie z Baty mięciutkie, tj na silikonowej antypoślizgowej podeszwie, która bardzo lubi się odklejać od materiału:baffled: Więc 5 za wygodę, 5 za wygląd, 3+ za wykonanie

ale te Bata - ubieramy świat w buty. Obuwie, torebki, akcesoria. Sklep internetowy » Dzieci » 129-5851
wyglądają zawodowo

Ostatnia edycja:
reklama
Miłosz nosi buty 24 (jeszcze w wakacje kupowałam mu sandały 23,miał dużo trzewików,adidasów i półbutów także w tym rozmiarze w prezencie od mojej chrzestnej).Niestety nie pochodzi w nich już tej jesieni (ku mojejmu niezadowoleniu)i jak najszybciej musimy się wybrać na shopping w poszukiwaniu miłoszowych butów:tak::-)

Do góry