reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Kania mąż też chce kupić Kamilkowi autko na akmulatorek ale mały mówi że chce motorek bo widział jak u Nas taka dziewczynka śmigała takim i chyba mu się spodobał:rolleyes:
rysia Kamil ma traktor ale taki większy na pedały ale niestety jeszcze nim nie umię jeżdzic więc traktuje go jako jezdzik:sorry2:

reklama
e-lona bardzo ładne. Bo mi generalnie buty Bartka się nie podobają.

Ja jeszcze o butach nie myślę zreszta ma dwie pary nowych adasków i wiec poki będzie można to w nich pochodzi ale też ma takie koczki cieńkie na poźną jesień. wiec może dopiero zimowe kupie.

ja jakoś w ogóle butów BARTKA nie trawię, ale te kupione przez E-LONĘ są całkiem całkiem ;-) zdecydowanie wole sprawdzone markowe adidasy dzieciowe, które a outletach za 60zł kupić można :cool:

Ja niestety jakiś outletów w pobliżu nie mam i buty kupuję w zwykłym obuwniczym. Te bartki powiedzmy, że średnio mi się podobają, ale kupiliśmy, bo były przecenione z zeszłego sezonu chyba więc wyboru koloru też nie było.
A tak w ogóle to się zastanawiam w jakich sklepach adidaski kupujecie?

reklama
E-LONA ja tu: VABBI Outlet: odzież sportowa, końcówki kolekcji, T-shirt

Powiem Ci, że sama tam zawsze buty kupuję i można na prawdę na niezłe promocje trafić, bo tam teoretycznie końcówki kolekcji trafiają. minus jest taki, że to są zazwyczaj pojedyncze pary obuwia, no ale jak ma się szczęście to można na adidasy z ponad 200zł na ok.100 przecenione trafić :-)

P.S. przejrzałam stronę www VABBI i stwierdzam, że w sklepie jest zdecydowanie większy wybór.

Do góry