reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

ja ogólnie butów Bartka chyba nie lubie, Patryk miał 2 pary takich pełniejszych sandałków i po sezonie noszenia na zmainę są bardzo podniszczone, jak porównam to do ecco, geoxów, czy adisasó to widać różnicę bardzo, nawet sieciówki wg mnie są lepsze.
a powiedzcie dziewczyny odnośnie kapci? bo my mieliśmy z ccc potem ze smyka, i bardzo wkładki się szybko odrywają, podwijają i jakoś też nie trafiłam na coś dobrego jeszcze :)

a co do rozmiarów butów to własnie przeszliśmy na rozmiar....26!!!!:szok::szok::szok: 4latek sąsiadki ma taką stope :)

reklama
26? :szok::szok::szok: to rzeczywiście duże stopy mają Wasi chłopcy ;-) Alicja ma 22 :-D więc do 26 może do 4 r.ż dojdzie.

MArgeritko,Baska noz to Wasi panowie stopy mają ;-)

U nas 22, choć sandały z ccc przed wakacjami kupowałam 21 i zapasu troszke mamy ;-)

Moja Hanulka też obecnie nosi 22, ale te Nelli Blu rozm 22 (2610804080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. okazały się za wąskie i za małe, Chętnie się ich pozbędę :) Na żywo są bardzo ładne.

a tak generalnie kupuję głównie ecco, geox Pod koniec wakacji w jednym ze Szczecińskich salonów była wielka wyprzedaż tych butów (były po 70zł!), i obecnie od rozm 23 do 25 czekają w szafie na Hankę :)

Co do kapci testowaliśmy tylko Befado - 5+ za jakość oraz te ze Smyka - faktycznie szybko oddziela się wkładka, ale i tak mała bardzo lubi w nich chodzić.

Teraz nosi kapcie z Baty mięciutkie, tj na silikonowej antypoślizgowej podeszwie, która bardzo lubi się odklejać od materiału:baffled: Więc 5 za wygodę, 5 za wygląd, 3+ za wykonanie

ale te Bata - ubieramy świat w buty. Obuwie, torebki, akcesoria. Sklep internetowy » Dzieci » 129-5851
wyglądają zawodowo

Ostatnia edycja:
reklama
Miłosz nosi buty 24 (jeszcze w wakacje kupowałam mu sandały 23,miał dużo trzewików,adidasów i półbutów także w tym rozmiarze w prezencie od mojej chrzestnej).Niestety nie pochodzi w nich już tej jesieni (ku mojejmu niezadowoleniu)i jak najszybciej musimy się wybrać na shopping w poszukiwaniu miłoszowych butów:tak::-)

Do góry