reklama
rysia85
matka wariatka:)
Makucku gdybym tylko miała kasę to nie powiem że było by inaczej z tym shoppingowaniem
mogłabym cały czas coś kupować bo nic mi tak nie poprawia humoru jak nowe rzeczy (a żem ostatnimi czasy mam często humor do bani,to mogłabym się śmiało nazwać zakupoholiczką);-)

margerrita
Fanka BB :)
a jakie macie pomysly na prezent urodzinowy? bo ja mysle i mysle i nic nie wymyslilam
margerrita
no wlasnie, moze mu dywanik kupie, mhy..
nice-girl
MARG, BASKA - 26? Wow! No to rzeczywiście długie stópki, pewnie wysocy są. U nas teraz jest 22. Parę dni temu kupowałam trampki takie żeby trochę na wyrost były, kupiłam 22,ale to były takie na teraz, więc wymieniłam na 23. No i te 23 są takie, że może w nich chodzić, ale trochę luzu jest.
margerita, też się zaczęłam nad tym zastanawiać. A z uważnych obserwacji wynika, że największą radochę sprawia Hance tańczenie przy muzyce dla dzieci. Postanowiłam zamówić jej porządną muzyko-tekę, bo od youtuba to już jest troszkę uzależniona;-) chociaż fajnie się na nią patrzy, kiedy próbuje naśladować dzieci tańczące kaczuszki, boogie woogie albo veo veo z mini disco 

a jakie macie pomysly na prezent urodzinowy? bo ja mysle i mysle i nic nie wymyslilam
ja kupuje rowerek na 4 kolach taki prawdziwy bo widze ze zaczyna swirowac na tym tle, a moja mama kupi jej wozek do lalek. moj maz " bardzo" sie cieszy bo przynajniej w domu kilka gratow wiecej .... no ale coz... wole kupic to niz tone badziewi.
reklama
Baśka_28
My zamówiliśmy małemu
HULAJNOGA GRAJĄCA ŚWIECĄCA KOLORY 3 NOWY MODEL (2607286028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a taki prawdziwy rowerek już ma czeka sobie na urodzinki zapakowany na strychu
HULAJNOGA GRAJĄCA ŚWIECĄCA KOLORY 3 NOWY MODEL (2607286028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a taki prawdziwy rowerek już ma czeka sobie na urodzinki zapakowany na strychu

Podziel się: