reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Happybeti z małpkami są chyba ok te pieluchy. U mnie nadal żabiska.
Natolin tak dodam jeszcze, że ta płynna regulacja u mnie w spacerówce wygląda tak, że jest to na jakiś sznureczkach i blokujesz w jakim miejscu chcesz, przypomina to te sznureczki od plecaka lub spodni.

reklama
Ech,oczywiście,że z żabkami...ja od wczoraj takie głupoty wypisuję bezmyślnie...najpierw napisałam"rzutka" zamiast "monimoni" w gratkach,a teraz to...:(.To ja musiałabym popatrzeć za tym białym jeleniem w duzym Tesco,bo do Carrefoura na razie za daleko mam,chyba,żebym sister poprosiła,żeby mi po drodze kupiła...ale ja jestem taka,że najpierw sama muszę cos do ręki wziąć,poczytac i dopiero kupuję...

Natolin tak dodam jeszcze, że ta płynna regulacja u mnie w spacerówce wygląda tak, że jest to na jakiś sznureczkach i blokujesz w jakim miejscu chcesz, przypomina to te sznureczki od plecaka lub spodni.
dzięki, to w takim razie oba moje wózki na pewno tego nie mają, ale ta regulacja w Maclarenie mi wystarcza, a w spacerówce babecara jeszcze nie sprawdzałam

Dziewczyny,a czy myślałyście już o zakupie kojca dla swoich dzieciaczków? Wiadomo,nie każda z nas ma tyle miejsca. Ja akurat mam i powoli zaczynam przeglądać. Zależy mi na tym,aby był większy niż standardowe łóżeczko(np. turystyczne). Znalazłam coś takiego i,jak na razie,to jest mój nr 1.
ŁÓŻECZKO, KOJEC+MATERAC+TORBA MODEL C (1449501063) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

fajny ten kojec...ja też ostatnio oglądałam kojce bo też przymierzam się do jego kupna i moim typem jest KOJEC - BABY MIX -BEZPIECZNY, KOLOROWY (1448636819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. Podoba mi się jeszcze dmuchany,ale nie wiem czy takie się sprawdzają KOJEC PLAC ZABAW SUCHY BASEN +GRZECHOTKI INTEX 472 (1449724297) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i co o takim sądzicie??

fajny ten kojec...ja też ostatnio oglądałam kojce bo też przymierzam się do jego kupna i moim typem jest KOJEC - BABY MIX -BEZPIECZNY, KOLOROWY (1448636819) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy. Podoba mi się jeszcze dmuchany,ale nie wiem czy takie się sprawdzają KOJEC PLAC ZABAW SUCHY BASEN +GRZECHOTKI INTEX 472 (1449724297) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy no i co o takim sądzicie??

Ten pierwszy też super!!!! Chyba nawet bardziej mi się podoba. Bo taki kolorowy. Chcę na chrzciny"zamówić "sobie kojec, więc ten twój będzie chyba moim nr 1

łóżeczka turystyczne mają wymiar 120x60 a te prezentowane kojce 91x91, też się zastanawiam co wybrać bo jak mój szkrab ma już 70 cm to jak się położy w takim kojcu to niewiele miejsca wzdłuż zostaje....u nas takie miejsce ma spełniać dwie funkcje bezpiecznego miejsca zabawy w dzień w domu i w lecie na powietrzu oraz przenośnego łóżeczka w razie W np. konieczności zostawienia szkrabka na noc u babci lub wyjazdu z dziecięciem na wakacje... 120 cm chyba bardziej do mnie przemawia.... chociaż te kwadratowe kojce też mają swój urok

no ja właśnie też myślałam, żeby taką roę jak u Ciebie aniulek spełniało takie łóżeczko-kojec. niby dostaliśmy po siostrzeńcu takie łóżeczko turystyczne, tylko nie mam do niego materaca, więc może lepiej po prostu dokupić materac?

no ja właśnie też myślałam, żeby taką roę jak u Ciebie aniulek spełniało takie łóżeczko-kojec. niby dostaliśmy po siostrzeńcu takie łóżeczko turystyczne, tylko nie mam do niego materaca, więc może lepiej po prostu dokupić materac?

Jasne,kup tylko materac i masz "problem" z głowy. My mieliśmy dostać łóżeczko turystyczne,ale coś ta osoba zapomniała chyba o nas:-(. Miała przywieżć to łóżeczko z innego miasta,ale jakoś jej nie po drodze... Na weekend będziemy u niej,to się spytam...

reklama
dzięki, ja szczerze powiedziawszy nawet tego łóżeczka nie rozpakowywałam z torby w której jest, a czy do takich łóżeczek kupuje się takie same materace jak do tego szczebelkowego?

Do góry