reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Iduś fajny :-) a Ty nie masz dwufunkcyjnego (gondola +spacerówka) ?

My niedługo przesiadamy sie z gondoli w spacerówkę i podobnie jak dawidowe za jakiś czas rozejrzymy się za taką najtańszą, najlżejszą spacerówką którą sama bedę mogła znieść i wnieść na to moje 4 piętro. A spacerówka od gondoli bedzie nam służyła na wspólne, dalsze wyjścia czy do sklepu ;-)

Ja na szczęście mieszkam na parterze,to te parę stopni swoim "grzmotem" spokojnie zjadę,więc nie mam problemu:),mam wózek "all in one" i starczy:).Autobusami nie mam zamiaru jeździć,bo Stargard na tyle mały,że wszędzie praktycznie mogę pieszo dojść,co na dobre nam wyjdzie.Poza tym w razie czego jest chusta i nosidła,jakos damy radę.a autko mamy spore,berlingo,to tez sie miesci.

O tak chusta jest niezastąpiona! ja kiedyś uważałam że to jakiś dziwaczny wynalazek , że w życiu nie będę dziecka ograniczać w czymś takim. No i dostałam od kumpeli taką zwykłą, kółkową i się zakochałam :-D:-D

dziewczyny a myślałyście o krzesełku do karmienia? macie już coś na oku?

reklama
Alutka (;;;))))), nie mam 2w1, specjalnie kupiliśmy samą gondolę z myślą że na wiosnę kupimy młodej fajną brykę spacerową;) no i ten graco quattro wpadł mi w oko (kosz na zakupy swoje zrobił;)), a mąż już się prawie oswoił z jego (kosmicznym wg niego) wyglądem;))))))))))))))))
tylko on nie ma płynnej regulacji oparcia, qrczę,,, 4pozycyjny jest;/

Do góry