reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
No dobra, zbliza się ta wiekopomna chwila, gdy nasze pociechy zaczną siadać i ważyć tyle, że nasze niemowlęce foteliki pójdą w odstawkę. Czy rozglądałyście się już za kolejnymi fotelikami? Ja mam bodajże do 9 kilo fotelik a Justyna waży już 7200... Muszę przymierzyć się do kupna i zacząć odkładać kasę. Chcę zainwestować w bezpieczeństwo dziecka. Coś polecacie?

Mojej juz ciasno w kombinezonie w malym foteliku, chociaz Pamietam,że starsza przeszla na duzy w okolicach roku..
Ten fotelik jest juz na stałe w aucie, więc nie musi byc lekki, Jest wyzszy, więc dzieckom lepiej widzi przez okno.
A!!! lepiej ciemny, bo jak dziecko cos jadlo i uleje albo cos je to będzie buba z czyszczeniem.
No oczywiście nie wspominam o normach, ale to standard. PAsy 3 punktowe też
Chyba ma byc ładny i tyle:)

na takie cuda to ja miejsca nie mam ;-)
No,u mnie tez by zajął pół pokoju...ale jak zlikwiduję przewijak (mam taki cały stół z całym bałaganem tam) ,to pewnie jakos sie by zmiesciło.nie mówię,że koniecznie ten dla bliźniąt;),po prostu generalnie mam na myśli drewniany,szczebelkowy.Jakoś tak- sentyment,siła przyzwyczajenia...wydają mi sie lepsze...

reklama
A my nie mamy samochodu i raczej dziadkowie będą chcieli kupić jakiś do swojego samochodu :) Nasz fotelik jest do 11kg.

Do góry