Ja łóżeczko turyst. tez mam "spadkowe,of koz,tak to jest,jak brat ma starsza córeczkę.Ale marzy mi sie kojec np taki...Bliźniacze łóżeczka, kołyski, kojce - Bliźniacze Szczęście - sklep / komis dla bliźniąt
reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Moja mama wlasnie zamowila dla Pawcia to lozeczko:, CARETERO - Łóżeczko turystyczne Medio , bo lecimy pod koniec marca do Polski :-)
Ktoras moze je ma?
Ktoras moze je ma?
dobranocka
podwójna październikówka!
No dobra, zbliza się ta wiekopomna chwila, gdy nasze pociechy zaczną siadać i ważyć tyle, że nasze niemowlęce foteliki pójdą w odstawkę. Czy rozglądałyście się już za kolejnymi fotelikami? Ja mam bodajże do 9 kilo fotelik a Justyna waży już 7200... Muszę przymierzyć się do kupna i zacząć odkładać kasę. Chcę zainwestować w bezpieczeństwo dziecka. Coś polecacie?
M
Mona6061
Gość
Dobranocka ja mam juz kupiony nastepny fotelik od 9 do 18 kg,moge go polecic jest bezpieczny(ma alarm jak dziecko odepnie sie z pasow bezpieczenstwa),jak znajde zaraz wkleje link jak wyglada.Sa na necie do kupienia,moj maz go kupil w Fr.
Fotelik samochodowy Ferrari do 18 kg Regulowany
Fotelik samochodowy Ferrari do 18 kg Regulowany
pszczylaszczka
Fanka BB :)
Mojej juz ciasno w kombinezonie w malym foteliku, chociaz Pamietam,że starsza przeszla na duzy w okolicach roku..
Ten fotelik jest juz na stałe w aucie, więc nie musi byc lekki, Jest wyzszy, więc dzieckom lepiej widzi przez okno.
A!!! lepiej ciemny, bo jak dziecko cos jadlo i uleje albo cos je to będzie buba z czyszczeniem.
No oczywiście nie wspominam o normach, ale to standard. PAsy 3 punktowe też
Chyba ma byc ładny i tyle
Ten fotelik jest juz na stałe w aucie, więc nie musi byc lekki, Jest wyzszy, więc dzieckom lepiej widzi przez okno.
A!!! lepiej ciemny, bo jak dziecko cos jadlo i uleje albo cos je to będzie buba z czyszczeniem.
No oczywiście nie wspominam o normach, ale to standard. PAsy 3 punktowe też
Chyba ma byc ładny i tyle
onesmile
Świat według Pafffcia
1smile ja mam z przewijakiem tylko z graco ale wyglada identycznie i jestem mega zadowolona
Ooo, to super! Mam nadzieje, ze nasze tez sie sprawdzi.
No,u mnie tez by zajął pół pokoju...ale jak zlikwiduję przewijak (mam taki cały stół z całym bałaganem tam) ,to pewnie jakos sie by zmiesciło.nie mówię,że koniecznie ten dla bliźniąt,po prostu generalnie mam na myśli drewniany,szczebelkowy.Jakoś tak- sentyment,siła przyzwyczajenia...wydają mi sie lepsze...na takie cuda to ja miejsca nie mam ;-)
reklama
Podziel się: