reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja wózek mam dostać (za 2 tygodnie) i przyznam, że troche obawiam sie tej niespodzianki ale zobaczymy. A implast ecoline, też mi się bardzo podoba i on ma dużą gondole bo chyba 86x43, gdybym kupowała to powaznie brałabym go pod uwagę, zreszta tez nie powiedziane że kupować nie bede...bo z takimi niespodziankami to różnie bywa :)
Troszke opinii o nim http://forum.gazeta.pl/forum/w,2246..._juz_Implast_Ecoline_BOLDER_SD_a_XA_.html?v=2

reklama
w Moim Roanie gondola ma : 36/84 między innymi dlatego wybrałam ten wózek, oprócz dużej gondoli rewelacyjne amortyzatory a wózeczek płynie dosłownie. W dodatku ma funkcję kołyski.
Ja w ogóle marzyłam zawsze o wózku z wyglądu przypominającego "retro". Dlatego też wybrałam Roana.

no wasnie ten ecoline.....korci korci:)))Dokopalam sie ze te wymiary gondolki 86x43 Lolisza to wymiar zewnetrzny.
Wewnatrz to ponoc 79/80 x 35/39 . Tak ludzie pisza mierzac ta gondole wewnatrz.
Ale i tak najwieksza na rynku ponoc ,wiec moj Xlander slabo przy niej nie wypada. echhhhhhh za duzy wybor tak czy tak dla mnie :)

monimoni
to twoj Roan pobil nasze gondolkowe rozmiary.
polukalam i podoba mi sie rowniez:)

Ostatnia edycja:
ten ecoline mnie zainteresowal;) duza gondola, mozliwosc jazdy dziecka przodem do mamy( dla mnie musi byc ta opcja:) ) i w miare lekki. Chyba bedzie moj faworyt:)

Moriam idz na targi i polukaj i koniecznie daj znac jakie masz odczucia:))))) bo on tez mi sie podoba:))))))))))))))))))

Wiem, wiem, że Roan pobija większość pod względem wielkości gondoli. Właśnie dlatego mi pasi. Ale ten ecoline jest też fajny :) Mimo wszystko zakochana po uszy w Roanie jestem :)

U nas x-lander jest baaaardzo popularny w mieście- sprzedawcy mówią, że schodzi na pniu.

Ale ma spacerówkę tylko w 1 stronę montowaną (do przodu) i podobno ma twardawe amortyzatory. Mi zależy na spacerówce w obie strony, zwłaszcza, że maluchy będą przyszłą jesień i zimę jeździły już w spacerówkach.

Za to super sprawą jest budka, która można powiększyć tak, że zasłania prawie całą spacerówkę.

A my dzisiaj byliśmy zamówić komodę dla Bartusia bo akurat taka jak chcieliśmy była w promocji :) Na resztę mebelków (szafkę, szafę) na razie nas nie stać ale najważniejsza komoda żeby było gdzie ciuszki pochować :)
Poza tym kupiłam jeszcze jedno body z długim rękawkiem w 5-10-15 i trzypak body z krótkim rękawkiem w biedronce za 15 zł :)

Witajcie,
Czytam wasze wybory wózków i widzę że wybieracie wózek z gondolą. Więc sama już nie wiem. Bylam przekonana do wózka Quattro Tour Deluxe TSB Gerard - e-GRACO.pl Quattro Tour Deluxe TSB Gerard wózek wózek spacerow z wkladem dla niemowlaka. Urodzimy w październiku więc tak naprawdę okres niemowlęcy będzie zimny a w takim wózku wydawało mi się że dziecku będzie poprostu cieplej tymbardziej że mam dostać od siostry śpiworek firmy Alvi z Outlandera. Bardzo ciepły a nie przegrzewający dziecko bo materiał oddychający.Bardzo bym prosiła o komentarze. No i druga sprawa która mnie caly czas męczy to materac do łóżeczka. Jaki wybrać? Łóżeczko mamy używane ale materac muszę mieć nowy. Zastanawiałam się nad połączeniem kokosa i lateksu MATERAC LATEKSOWO KOKOSOWY HEVEA BABY SWEET 60x120 (1101836651) - Aukcje internetowe Allegro. Myślałyście o takim?

reklama
Do góry