reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Niedługo Mikołaj, potem gwiazdka :) Co planujecie kupić dla swoich pociech??

ja wiem co by jej się spodobało, ale kwota taka, że obawiam się, że nici z tego. No chyba, że mężuś dostanie na święta gratisik :-) to wtedy się zastanawiać nie będę. Dla Zuzy wiem, dla Polci gorzej bo ona wszystko ma :-)

ja też nie wiem,zabawek ma za dużo właśnie dzisiaj planuję posegregować to trochę,częsc do piwnicy,do skrzyni i do przedszkola wydam jakies a na mikołaja to cos małego jakis samolocik i cos slodkiego

ja też nie wiem co, ale chyba coś z Tomka bo mają tory i ciuchcie, może jeszcze strażaka sama bo chcą. W ogóle by dużo chcieli ale trzeba coś rozsądnie powybierać, Na mikołaja drobiazgi mają puzzle Zygzaka i jakieś słodycze,

to ja mam jak by ktos chcial lego duplo do odsprzedania :)
nie ma jak zdublowac prezenty :)

autobus 5636 - 85zl
remiza 6168 - 150zl
stacja benzynowa 6171 - 125zl
2792714181
2817125296
2809673275

reklama
u nas na swieta beda puzzle, tor dla autek, i koparka sterowana :) o latopie tez myslalam i myslalam o wiertarce wkrecarce :) ale jeszcze beda inne okazje ;P

Do góry