reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Dawidowe ja takiego gęstego to nie zbyt bo przy moim dziecku to bym chyba go musiała zębami czyścić hehe.
Śliczny ten dywanik ja myślałam nad takimi;

Wykładzina dywanowa 300X200 różne kolory NOWOŚĆ (2724664205) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

250x200 CARS Uliczki drogi DISNEY red wykładzina (2708139325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko ja bym potrzebowała taki z 400cm /200cm:eek:
ale okaże się jak zamówię aczkolwiek nie wiem czy w sklepie nie kupię bo mam naprzeciwko taki z dywanami i firankami i nawet są fajne tylko małe ale można zamówić u szefowej i dowiezie ale zobaczymy co mi wpadnie jeszcze do głowy:sorry:

czekałam tydzień i przesyłka 10 funtów ale bierzesz zamawiasz chyba 20 rzeczy w tej cenie. A my płaciliśmy polską kartą, jedynie musi być opcja, że przeliczają na złotówki na karcie z innej waluty. Jeszcze kupiłam im kurtki.

Baśka Miłosz ma taki dywan w auta (Twój drugi link) tylko że w kolorze niebieskim i jesteśmy zadowoleni z jego zakupu:tak:Naprawdę łatwo się czyści co przy moim Łobuzie jest wielkim atutem tego dywanu;-):-)

No to ja jestem bardzo zadowolona z dywanu z żyrafką. Nie widać na nim paprochów, łatwo się odkurza. Mam go 2 miesiące i nie wymagał czyszczenia.

reklama
Do góry