reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Kania jakoś 3 lata i 2 miesiące miał jak zaczął w nim spać. Wypadł może raz czy dwa. Przenosiliśmy go jak już w tył łóżeczku szczebelkowym przestał się miotać po całości.

reklama
Wlasnie sobie zdalam sprawe ze moj bartek w wieku kubu spal juz na normalnym lozko a gdy mial 2.4mies spal na angielkim lozku typu wieeelka skrzynia plus gruby materac razem okolo 90cm i nigdy nie spadl niewuem czemu z kuba tak sie boje lozka :confused:

SUPER! a nie ucieka Ci z łóżka?
my Alicji wyjęliśmy szczebelki, ale po "łapance" wieczornej trwającej dobre 30min. (my ją do łóżka, a ona za 2min. uciekała i tak w kółko), zrezygnowaliśmy z eksperymentów :oo:
Wieczorem nie ucieka, ale idąc na drzemkę i owszem ;-) ale ja go nie zaciągam z powrotem do łóżka. W pewnym momencie sam się kładzie.

Natolin to fajnie z czasem przestanie uciekać, dla niego to nowość, Arek ma już od prawie roku szczebelki wyjęte i na początku kursował i wędrówki ludów urządzał, a teraz już idzie spać i się nie wychyla. Też planujemy mu łóżko kupić, ale czekam jeszcze daw tygodnie aż się wyprowadzę.

Fajne te białe bo mam takie dla Olki tylko w brązie i takie same dla Arka chcę kupić, nie zniszczalne jest skaczą po nim i jeszcze żyje.

No ja też tak właśnie myślę nad tym łóżkiem bo chcę żeby było takie dość większe więc jak macie jakieś linki ciekawe to dajcie:sorry2:
natalion właśnie my też mamy takie i śpimy na nim w trójkę i fajne takie jest bo dużo ma miejsce ale jak my jemu damy to my nie będziemy mieli gdzie spać:dry::-D I u Nas tak samo jak u Ciebie Kamil jak chce spać to idzie i się kładzie nie ucieka ani nie wymyśla ale ciekawe jak będzie miał swój pokoik jak to będzie:baffled:

w kwestii łóżeczka nie wiem kiedy młodemu zmienię,myślę że może jeszcze spokojnie w tym szczebelkowym pospać bo mieście się i raczej mu tam dobrze,po za tym przyznam bardzo szczerze,że łatwiej mi nad nim zapanować przy dziennej drzemce;-):zawstydzona/y:,bo on najchętniej by zwiał z łóżka mimo że śpiący i na oczy nie widzi to najpierw jest chwila lamentów.tak sobie myślę,że jeszcze chwilkę pośpi w tym swoim:tak:

A ja chcę kupić jeździk Krzysiowi.Nie mialam w planach i chyba bym nawet na to nie wpadła,ale jak byl na placu to bardzo ale to bardzo mu się własnie spodobał taki jeździk innego chłopca i ciągle się nim bawił.Aż się dziwię,że ten chłopiec tak pozwalał hehe.Pchał go,prowadzał,jeździł i wciskał klakson.No i chyba dostanie wcześniejszy prezent na drugie urodziny.

Tego chłopca był taki( i tez chciałabym żeby mial takie oparcie z tyłu bo fajnie dziecko może samo tez go pchać)
JEZDZIK SUN BABY 2 KOLORY !!!! w=24 (2547903361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myślę też o takich
SUPER JEŹDZIK -EXPLORING TOUR-GWARANCJA- 2 KOLORY (2568989020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

JEŹDZIK MISIE PHACZ DŹWIĘKI ŚWIATEŁKA 4 KOLORY (2534389224) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

kolorowy jezdzik pchacz popychacz MAGIC BABY +GRTS (2507223889) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co myślicie?który fajny?

reklama
CZARODZIEJKA mi się wszystkie podobają :szok::laugh2:;-) najważniejsze, żeby nie był za wysoki, bo dzieciom jest potem niewygodnie jechać a i kółka jakieś lepsiejsze powinien mieć, także wg. mnie na 100% ten ostatni (RUNO) odpada. Alicja ma taki:

kiddieland-jezdzik-pchacz-kubus-puchatek.jpg

i o ile w domu się sprawdza, tak na dworze jazda na nim to męczarnia, bo kółka nie wyrabiają po naszych chodnikach, więc Alicja nic tylko się denerwuje, że jej samochód grzęźnie wszędzie :baffled:

Do góry