reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dorisku super jest :-) !!!
a my jak na razie zdecydowaliśmy sie na zakup zastawy ;-) zależało mi żeby było to coś ładnego, ale i trwałego zarazem, żeby Iś mogła z tego korzystać i korzystać i po wielu przemyśleniach zdecydowaliśmy sie na wadera :-)
DUŻY SERWIS OBIADOWY 41el. Wader 23020 (2249911597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Isia zachwycona :-) od dwóch dni hitem jest zabawa w "pyjęcie" :-) zdjecia na fb ;-)
a my jak na razie zdecydowaliśmy sie na zakup zastawy ;-) zależało mi żeby było to coś ładnego, ale i trwałego zarazem, żeby Iś mogła z tego korzystać i korzystać i po wielu przemyśleniach zdecydowaliśmy sie na wadera :-)
DUŻY SERWIS OBIADOWY 41el. Wader 23020 (2249911597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Isia zachwycona :-) od dwóch dni hitem jest zabawa w "pyjęcie" :-) zdjecia na fb ;-)
Ostatnia edycja:
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
kroma naprawdę polecam. Zestaw jest fajnie wykonany, leciutki, można go myć w zmywarce i podobno używać w mikro, tak więc dzieci mogą sobie urządzać w przyszłości prawdziwe podwieczorki :-) to jest zestaw największy ale mogą być też mniejsze 16 el, 25 el, 34 el ... znalazłam go w sklepie z zabawkami obok mnie więc zaoszczędziłam na przesyłce ;-)
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Alicja a ile zapłaciłaś za niego w sklepie?
46zł więc wyszło mi taniej niż na allegro z przesyłką ;-)
reklama
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
alicja super serwis, gdybym miała dziewczynkę to na pewno też kupiłabym jej coś takiego. U nas Łukasz interesuje się sprzętem kuchennym i tak myślałam czy nie kupić mu zabawkowych patelni, łyżek, łopatek itp. bo niestety na taką całą kuchnię to miejsca nie mamy:-(
Podziel się: