reklama
a do nasdotarl rowerek. Jest super. Mauruni sie spodobal, jeszcze nie bardzo nad nim panuje, ale zainteresowanie jest. Zobaczymy na jak dlugo. Jedno, ale nie wiem czy mi podlog nie porysowal, mimo iz nuby mial nie rysowac. Jak je porzqdnie umyje, to sie okaze, na razie smug pelno
margerrita
Fanka BB :)
zdecydowalam sie na zakup memory co alicja ma i znalazlam je w empiku i smyku za 18,99 z darmowa przesyłką, wychodzi duza taniej niz na allegro, ciekawe czy miskowi sie spodoba
margerrita
kto się wypowie, muszę kupić ingalator? jaki polecicie
margerrita
racja rysiu, tak to jest jak się piszę z dzieckiem na kolanach ;D
zamówiłam philipsa na allegro, mam nadzieję, że szybko wyślą i nam pomoże odetkać się
zamówiłam philipsa na allegro, mam nadzieję, że szybko wyślą i nam pomoże odetkać się
margerrita, też kupiłam philipsa i nie używamy.. Tzn były próby, ale to urządzenie jest głośne i mała się go boi, ale podziel się swoimi spostrzeżeniami
Hance na katar najlepiej robi sól fizjologiczna w aerozolu (ale ile to kosztuje! Nie uważacie, że 30 zł za 150ml wody to przesada?!?)
W nocy przykrywam ja po uszy i wietrzę pokój,
na pieluchę wylewam oilbass i wieszam nałóżeczku, ale lekarz mówi, ze może tez być zwykły olejek eukaliptusowy,
do tego wszystkiego 1-2 razy na noc nasivin soft, ale to chyba nie ten wątek....
Hance na katar najlepiej robi sól fizjologiczna w aerozolu (ale ile to kosztuje! Nie uważacie, że 30 zł za 150ml wody to przesada?!?)
W nocy przykrywam ja po uszy i wietrzę pokój,
na pieluchę wylewam oilbass i wieszam nałóżeczku, ale lekarz mówi, ze może tez być zwykły olejek eukaliptusowy,
do tego wszystkiego 1-2 razy na noc nasivin soft, ale to chyba nie ten wątek....
Ostatnia edycja:
dorisday2512
reklama
Podziel się: