reklama
dawidowe
Fanka BB :)
a ja jestem dziwna i kocham lakierki zwłaszcza czarne i czerwone. Moja ma jedna pare na wiosne. Wygladaja na wygodne ale też sporo moja mama za nie dała. To są główne buty które Laura wyciaga codziennie z szafy, zakłada przytula i całuje
emiliab
happy mi sie podobają białe i brązowe (dokładnie w takiej kolejności)
właśnie zamówiłam mojej małej coś takiego:
ROWEREK TRÓJKOŁOWY STEROWANY BOBY MILLY MALLY 24h% (2211429539) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ciekawa jestem co to będzie
Wasze maluchy jeżdżą już rowerkami?
Kania78
...
Lasotka mamy jakiś rowerek w piwnicy ale jeszcze nie wyciągałam po zimie.
Fajny ten rowerek, mojej niestety nie przypasowałoby zapinanie pasami.
Bo z tego co ma, to co chwilę schodzi i sama pcha zamiast siedzieć w nim.
Może teraz już na tyle urosła, że dosięgnie pedałów i ruszy z kopyta, zobaczymy :-)
Fajny ten rowerek, mojej niestety nie przypasowałoby zapinanie pasami.
Bo z tego co ma, to co chwilę schodzi i sama pcha zamiast siedzieć w nim.
Może teraz już na tyle urosła, że dosięgnie pedałów i ruszy z kopyta, zobaczymy :-)
Najwyżej nie będziemy przypinać. Wolałam taki, bo wszystkie znajome mamy mi mówią, że ich dzieciaki wypadały z rowerków w czasie jazdy, no i w ogóle, ze te 3kołowe rowerki są mało stabilne i się same przewracają. dlatego wybrałam ten model, podobno nie jest wywrotny
reklama
dawidowe
Lasotka my też mamy rowerek bo dostała na roczek od dziadków ale mam jeszcze obawy że za mała
Be Fun Rowerek różowy model 2011 SMOBY Nowość (2205925267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Be Fun Rowerek różowy model 2011 SMOBY Nowość (2205925267) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Podziel się: