reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

KANIA zdecydowanie tak jak i ja. Lakierki to są chyba najbardziej niewygodne buty z możliwych i zastanawia mnie czemu takowe są wogóle dla małych dzieci produkowane :confused:

reklama
Też mnie to zastanawiało, i to jeszcze widziałam takie maliznotki 19-20. No jak dziecko ma w czymś takim chodzić, jak to sztywne jak beton i obciera stópkę :-(

Tak gwoli ścisłości, to te lakierki, które ja oglądałam, nie są takie "typowe". Maja dość wysoki zapiętek,tak do kostki i pasek na rzep wokół kostki, miękko wyścielone.Taki "dzieciowy" raczej fason. Tylko ten lakier:sorry2:

eee HAPPY to nie lakierki tylko butki lakierowane ;-):-) bylam pewna, że Ci o takie typowe lakierki (sztywne i twarde) chodzi.

Nieee:-D- takich bym nawet nie oglądała:-p.Spróbuję poszukac czegoś w tym stylu, by Wam pokazac, bo zapomniałam, z jakiej firmy tamte były:zawstydzona/y:.

HAPPY :-) czekam na jakiś przyklad w takim razie, chociaz chyba już wiem o co chodzi. To takie zwykłe butki tylko właśnie świecące tj. z tym wierzchem typowym dla lakierek.

Happy chyba eiem o co chodzi
eliza to nasze chlopy moga sobie podac rece jesli chodzi o rozgraniczenie plci moj tez ma fiola na tym punkcie bartek byl maly to mu kupilam zolta czapke z mala kokarda co sie nagadal przy tym zakladalam mu ja jak nie widzial:-D

reklama
Do góry