reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

KANIA zdecydowanie tak jak i ja. Lakierki to są chyba najbardziej niewygodne buty z możliwych i zastanawia mnie czemu takowe są wogóle dla małych dzieci produkowane :confused:

reklama
Też mnie to zastanawiało, i to jeszcze widziałam takie maliznotki 19-20. No jak dziecko ma w czymś takim chodzić, jak to sztywne jak beton i obciera stópkę :-(

Tak gwoli ścisłości, to te lakierki, które ja oglądałam, nie są takie "typowe". Maja dość wysoki zapiętek,tak do kostki i pasek na rzep wokół kostki, miękko wyścielone.Taki "dzieciowy" raczej fason. Tylko ten lakier:sorry2:

eee HAPPY to nie lakierki tylko butki lakierowane ;-):-) bylam pewna, że Ci o takie typowe lakierki (sztywne i twarde) chodzi.

Nieee:-D- takich bym nawet nie oglądała:-p.Spróbuję poszukac czegoś w tym stylu, by Wam pokazac, bo zapomniałam, z jakiej firmy tamte były:zawstydzona/y:.

HAPPY :-) czekam na jakiś przyklad w takim razie, chociaz chyba już wiem o co chodzi. To takie zwykłe butki tylko właśnie świecące tj. z tym wierzchem typowym dla lakierek.

Happy chyba eiem o co chodzi
eliza to nasze chlopy moga sobie podac rece jesli chodzi o rozgraniczenie plci moj tez ma fiola na tym punkcie bartek byl maly to mu kupilam zolta czapke z mala kokarda co sie nagadal przy tym zakladalam mu ja jak nie widzial:-D

reklama
Do góry